Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már a gyerekek is rémisztő képződmények, Orbán Orbán Viktor visszaszólt a luxemburgi miniszterelnöknek

888.hu

2022.06.07. 19:59

Lecsukhatnak egy norvég feministát, mert azt mondta: a férfiak nem lehetnek leszbikusok.

 

Az angol sajtó nem nyugszik! A magyarokon rágódnak még mindig. A 888 új műsorában Filipp Dávid elmagyarázza a birodalmi múlt miatt lelkiismeret-furdalással küzdő briteknek,

hogyan is lehetséges az, hogy nálunk a gyerekek sem értenek egyet a térdeléssel.

Ezek mellett pedig Pozsonyi Ádám is írt egy cikket arról, vajon miért is rosszak vagy egyáltalán rosszak-e a gyerekek.

 

 

Amíg az angolok a focin vannak felháborodva, addig a luxemburgi miniszterelnök Magyarország vallásszabadság melletti erős kiállását kritizálta, Kirill orosz pátriárkával kapcsolatban, amire a Orbán Viktor is reagált.

 

 

Más európai országoknak is sikerült „maradandót” alkotni a mai nap, hiszen egy tudományos tanulmányt publikált az Axel Springer tulajdonában lévő Die Welt német lap,

amelyben a szakemberek arra a következtetésre jutottak, hogy a közmédia az új genderőrület szerint neveli át a gyerekeket.

 

 

De a laptulajdonosnak ezek után bocsánatot is kellett kérnie, hiszen Németországban már nem szabad arról nyíltan beszélni, hogy az LMBTQ-lobbi hogyan változtatja meg a társadalom alapjait. Ezek után talán már nem is annyira elképzelhetetlen az a hír, hogy Norvégiában 3 év börtön elé nézhet egy feminista aktivista mivel azt merészelte mondani, hogy férfiak nem lehetnek leszbikusok.

 

 

Utolsó cikként pedig érdemes elolvasni Eugene Kontorovich-csal készült interjúnkat, amiből kiderül, hogy mi a közös Izraelben és Magyarországban és miért ilyen magas az antiszemiták aránya a brüsszeli elitben.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére