Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Magyarország megkaphatja az EU-s pénzeket, csökkent a támogatottsága Márki-Zay Péternek

888.hu

2022.03.14. 19:59

Ráadásul úgy tűnik, hogy a baloldalnak a náci karlendítés is belefér.

 

Az Európai Unió várhatóan egyelőre nem fogja élesíteni a jogállamisági mechanizmust, s így nem fogja visszatartani az uniós kifizetéseket a demokratikus alapértékek megsértésével vádolt tagállamokkal szemben. Így Magyarországgal és Lengyelországgal szemben sem alkalmazzák a büntető intézkedést egyelőre”

– értesült a Bloomberg.

 

 

 

A Századvég kutatása alapján kijelenthető, hogy a magyarok 62 százaléka a regnáló miniszterelnököt, Orbán Viktort látná szívesebben az ország élén a következő kormányzati ciklusban is, ezzel szemben Márki-Zay Pétert, a balliberális pártok kormányfőjelöltjének megválasztását csupán 32 százalékuk támogatná.

Érdekesség, hogy 2021 októberében még a megkérdezettek 41 százaléka látta volna szívesen a hódmezővásárhelyi polgármestert a miniszterelnöki pozícióban, vagyis

Márki-Zay tábora 9 százalékponttal csökkent az elmúlt hónapokban.

A baloldal vezető politikusai még csak rosszalló nyilatkozatokat sem tettek arról, hogy a közös listájuk biztos befutó helyén induló Z. Kárpát Dániel náci módra tisztelgett. A Jobbik-alelnök gyűlöletkeltő megnyilvánulása kapcsán még egy tengerentúli zsidó lap is írt a Jobbikban továbbra is aktuális problémát jelentő antiszemitizmusról – számolt be a Magyar Nemzet.

A lap szerint még Amerikában is feltűnést keltett, hogy a magyar baloldal közös listája 9. helyén szereplő Z. Kárpát Dánielről – a Jobbik jelenlegi alelnökéről – karlendítős videó került elő,

ám a szivárványkoalíció tagjai még csak a nyilatkozatok szintjén sem ítélték el az antiszemita megnyilvánulást.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére