Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Magyarország élen a harmadik oltásban, ismét jelentkezet Anonymus, vizsgálat Jakab ellen

888.hu

2021.11.26. 20:00

Sikeres volt az oltási akcióhét, európai szinten jól állunk a harmadik oltással. Új felvételt szivárogtatott ki Anonymus, mely minden eddiginél jobban megvilágítja, hogy működik a városháza eladásának jutalékos rendszere. Már sajátjainak sem tetszik Jakab.

Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel a Kossuth rádiónak adott interjújában elmondta, hogy a harmadik oltás biztosan életmentő, ezért is hosszabbítja meg az oltási akcióhetet a kabinet.

Meghosszabbítjuk az oltási akcióhetet, ezért akik eddig elmulasztották az oltakozás lehetőségét, a jövő héten is felvehetik a vakcinát regisztráció nélkül”

– jelentette be Orbán Viktor, hozzátéve: nagyon sokan a harmadik oltást veszik fel, ami döntő jelentőségű.

 

Minden eddiginél megdöbbentőbb hangfelvételt juttatott el ma reggel az Origo szerkesztőségéhez Anonymus. A hanganyag gyakorlatilag teljesen feltárja a városházi jutalékos rendszer működését. A korrupciós modell központi szereplője Berki Zsolt, aki komoly hatalommal felruházva intézi a főváros sötét ingatlanügyleteit. Amíg a rendőrség hűtlen kezelés, vesztegetés, csalás és befolyással üzérkedés miatt nyomoz, a maffiamódszerekkel dolgozó résztvevők kétségbeesetten próbálják eltüntetni a nyomokat.

Eközben Jakab Péter és kabinet főnökének ügye is tovább gyűrűzik.

A Bors megírta, hogy a Jobbik elnöke már hosszú hónapok óta eltitkolt élettársi viszonyban él Budapesten a kabinetfőnökével, amivel nemcsak a családját, a feleségét, de a pártját is kínos helyzetbe hozta.

A Jobbik újpesti szervezete vizsgálatot kezdeményezett a pártelnök ellen

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére