Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Magyar áldozatai is vannak a háborúnak, fontos bejelentést tett Orbán Viktor

888.hu

2023.02.01. 19:59

Londonban teljesítenék a sokszínűségi kvótát, de nem találnak olyat köztük, aki alkalmas lenne a rendőri pályára. Így hát elkezdtek bűntett előéletűek és írástudatlanok közt is keresgélni.

 

„A Dunaferrt tönkretették a korábbi tulajdonosok, a vállalatvezetők és végül a brüsszeli szankciók.” – fogalmazott Orbán Viktor közösségi oldalán megosztott videójában. A miniszterelnök kiemelte, Brüsszelből segítség helyett csak szankciók jönnek, ezért a mai kormányülésen Mészáros Lajos képviselő úr előterjesztésére elfogadták azt a döntést, amely szerint a következő hat hónapban a kormány kifizeti a Dunaferr dolgozóinak bérét, ami több mint 16 milliárd forint.

 

 

Különleges előkészületek után a Tények riportere, Domszky László a háború sújtotta Ukrajnában forgatott. A hivatalos hírforrások szerint eddig 12 magyar áldozata van a fegyveres konfliktusnak. A Tények stábja bejutott az egyik áldozat temetésére Kárpátalján, ahol az egyik családtag interjút adott.

 

 

A londoni Metropolitan Police olyan rendőröket toboroz, akik analfabéták, alig tudnak angolul írni, és büntetett előéletűek is lehetnek, hogy teljesítsék a sokszínűségi kvótákat – írta meg a Summit News. A 2014-ben tett ígéret teljesítése, miszerint 2023-ra a rendőrség állományának 40%-át etnikai kisebbségek fogják kitenni, jócskán elmaradt, mivel a rendőröknek mindössze 17%-a „sokszínű” hátterű.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére