Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

LMBTQ-bulit rendezett az ausztrál rendőrség, titkos megállapodás volt az amerikaiak és a tálibok között

888.hu

2021.09.01. 19:59

A dán bevándorlásügyi miniszter szerint hiba volt Orbán Viktort bírálni a kerítés miatt, Antifa-képzést tart az óráin egy középiskolai tanár Amerikában.

Míg az ausztráloknak azt mondták, hogy a COVID-szabályok értelmében nem is szabad egymással beszélniük, a Sydney-i rendőrök hivatali partit tartottak az LMBTQ -közösség ünneplésére.

A Mount Druitt-i rendőrparancsnokság képeket tett közzé a Facebookon, amelyeken több mint egy tucat alkalmazott gyűlt össze. A képeken az látható, hogy a szobát LMBTQ zászlók díszítették, miközben az alkalmazottak ünnepelni készültek.

Eközben a Pentagon illetékeseire hivatkozva a CNN amerikai hírcsatorna jelentette, hogy az amerikai hadsereg a tálibokkal titkos megállapodást kötött, amelynek értelmében a szélsőségesek csoportokban a kabuli repülőtér bejáratához kísérték az országot elhagyni akaró amerikai állampolgárokat.

A csatorna egyik forrása szerint a megállapodás „csodásan működött”, a kimenekítést nem hivatalosan segítő amerikaiak szerint viszont adódtak problémák, különösen a művelet elején, mert a tálibok több amerikai állampolgárt, illetve letelepedési engedéllyel rendelkező helyit nem engedtek át a repülőtérre.

Az afganisztáni migrációs hullám megelőzése érdekében kedden találkoztak az unió belügyminiszterei. A dán bevándorlásügyi miniszter kijelentette, hogy hiba volt Orbán Viktort bírálni a kerítés miatt.

Egy titkos felvételből derült ki, hogy egy amerikai középiskolai tanár arra használja fel az óráit, hogy minél több balos aktivistát képezzen a diákjaiból. Gabriel Gipe úgy csalogatja a tanulókat az Antifához, hogy pluszpontot kapnak, ha különböző balos tüntetéseken, rendezvényeken vesznek részt, és azokról esszét írnak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére