Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kritikai fajelmélet az USA iskoláiban, Magyarországnak fontos a Balkán békéje

888.hu

2021.11.06. 20:00

Egy amerikai pedagógus elmondta, hogy nagy rálátása van az iskolákra, és mindenhol a kritikai fajelmélet alapján tanítják a gyerekeket. Magyarországnak fontos a Balkán békéje, stabilitása és biztonsága, amelyben kulcsszerepet játszanak a Boszniai Szerb Köztársaságban élő szerbek – nyilatkozta Orbán Viktor miniszterelnök szombaton, Banja Lukában folytatott tárgyalásai után a sajtónak.Elismerte az összeférhetetlenséget a Soros György befolyása alatt lévő EJEB.

Az indianai állami iskolarendszerben dolgozó, természettudományokat oktató tanár közzétett egy videót, amelyben szembeszállt azzal a narratívával, hogy a kritikai fajelméletet nem tanítják az iskolákban, és figyelmeztette a szülőket:

Amikor azt mondjuk, hogy a kritikai fajelméletet nem tanítják az iskoláinkban, akkor hazudunk.”

A magyar kormányfő elmondta, szombaton munkalátogatást tett Banja Lukában, a Boszniai Szerb Köztársaság fővárosában, viszonozva az ottani politikai vezető, Milorad Dodik közelmúltban tett budapesti látogatását.

Orbán Viktor kiemelte: a „magyar történelem világossá teszi, hogy ami itt történik, az ránk is hatással van”.
Az Emberi Jogok Európai Bírósága belátta, hogy valóban összeférhetetlenség esete áll fenn a korábban a Soros Györgyhöz köthető civil szervezeteknek dolgozó és most az EJEB berkein belül tevékenykedő bírák esetében, ezért módosította a szervezet etikai kódexét.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére