Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony: saját kényelmére ezer millió, a Lánchídra semmi

888.hu

2020.06.19. 19:59

Karácsony Gergely újabb botrányos intézkedése húzott ívet a pénteki napunkon. Míg az egyre veszélyesebb állapotba kerülő Lánchíd felújítására tovább sem akar költeni Budapest, addig a főpolgármesteri hivatalra, azaz saját fészke csinosítására az utolsó pillanatban még ezer millió forintot biztosított Karácsony Gergely.

A nap híre, hogy egyetlen beteg sem vesztette életét pénteken a koronavírus fertőzésben, és a kórt is csak két új emberen regisztrálták.

Orbán Viktor mai rádióinterjújában arra emlékeztetett, hogy a sikeres védekezés eredményeként több tízezer ember életét sikerült megmenteni.

Szlávik János infektológus főorvos pedig arról beszélt, hogy a tünetek gyorsabb felismerésének, az azonnali tesztelésnek és a járványügyi szakemberek felkészültségének köszönhetően a koronavírus második hulláma már enyhébb lefolyású lehet, mint az első.

A botrányok irányába lépkedve beszámoltunk arról, hogy az idei Pride logója a szivárványos Szent Korona lesz.

A nap igazi botrányát az a főpolgármesterhez kötődő információ jelenti, hogy miközben a Lánchíd felújítására sajnálja a pénzt Karácsony Gergely, noha van a kasszában bőven, saját hivatalára képes egy halom pénzt költeni.

Teljesítményét a CÖF-CÖKA rövid közleménye is plasztikusan bemutatta.

„Még nem vagyunk az év felénél, mégis annyi rendkívüli esemény rázott meg minket, hogy nem túlzó a kijelentés: 2020 már most meghatározó évnek bizonyul a jövőnk szempontjából” – nyilatkozta lapunknak dr. Tóth Máté jogász, gondolkodó, szabályozási szakember, akitől sok izgalmas dolgot lehet megtudni a vele készült interjúból.

Délután olvashattuk Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter bejegyzését, mely szerint a román államfő ismét szélsőséges magyarellenességre ragadtatta magát.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére