Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony mosdatása, Gyurcsány nagyotmondó bohóca, szabad-e a gyűlölködést támogatni

888

2021.05.23. 19:59

Tisztára próbálja mosdatni Karácsonyt a baloldal, miközben Gyurcsány balkeze, Jakab nem riadna vissza akár 100 milliós büntetéstől se, mert úgyis összeadnák a támogatók. Kérdés: szabad-e pusztán a gyűlölködést akár egy forinttal is támogatni?

A baloldal elkezdte tisztára mosdatni Karácsonyt, az utóbbi időben több hazugsággal is felsült, így jócskán lejáratódott főpolgármestert. „Gergő nem arról híres, hogy az asztalra csap. De arról híres, hogy mégis mindig végigviszi a dolgokat amiket az elején kigondolt” – mondja például Tordai Bence arról a karácsonyról, aki híres arról, hogy semmit nem csinál végig. Olyan arcát igyekeztek bemutatni, melynek nincs túl sok valóságalapja.

Gyurcsány balkeze, Jakab Péter pedig a követőitől kunyerál pénzt a közel 10 milliós büntetésének kifizetésére. Köszönöm, ha a „tetszik” gomb megnyomása mellett anyagilag is tudjátok támogatni, hogy álljuk a büntetéseket és támadni is tudjunk – írja. Hozzáteszi: „Ha százmillióra büntetnek, akkor sem tudnak elhallgattatni!”

Gyurcsány bohóca 100 milliót is kalapozna, írta szerzőnk, Horváth K. József ezzel kapcsolatban. Föltette a kérdést: szabad-e pusztán a gyűlölködést akár egy forinttal is támogatni? Megy-e a világ azzal elébb? Hiszen aki ellenzékben bohóc, azt kormányon sem lehet komolyan venni. Miközben közös életünk, Magyarország sorsa a tét.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Olajozottan megy a felvételi

Olajozottan megy a felvételi

Azt írja az újság, hogy félmillió forint segít átlendülni a felvételi vizsga okozta nehézségeken.

Orbán Viktor: Magyar nemzeti érdek, hogy maradjunk ki a háborúból

Orbán Viktor: Magyar nemzeti érdek, hogy maradjunk ki a háborúból

Magyarország mindent meg fog tenni a béke érdekében, és nem fog belesodródni a háborúba – mondta Orbán Viktor kormányfő péntek reggeli szokásos rádióinterjújában. A miniszterelnök szerint az infláció egy közellenség, le kell törni az inflációt, majd azt mondta: úgy számol, hogy február-március körül csökkenni fog az infláció, decemberre pedig egy számjegyű lesz.

Áthelyeznek egy transznemű elítéltet, mert féltik a női foglyok testi épségét

Áthelyeznek egy transznemű elítéltet, mert féltik a női foglyok testi épségét

Skócia áthelyez egy nemi erőszak miatt bebörtönzött transznemű elítéltet egy női börtönből, miután politikusok, aktivisták és jogászok is aggodalmukat fejezték ki a többi fogoly biztonsága miatt – közölte Nicola Sturgeon skót miniszterelnök csütörtökön.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére