Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány valótlant állított, Vadai kikelt magából, Karácsony pedig rinyált

888.hu

2021.03.26. 19:59

Amíg az ellenzék cirkuszolt, addig a kormány bejelentette, hogy amennyiben meglesz a 2,5 millió beoltott, megindulhat a nyitás. Ez már húsvét után megkezdődhet, becslések szerint pedig a nyarunk is szabad lehet.

Komoly esély van arra, hogy minden európai uniós országot megelőzően válik szabaddá az országunk – mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában adott interjújában.

Változtatásra akkor van lehetőség, ha a beadott oltásszám tekintetében átlépjük a 2,5 milliós határt. Számításaink szerint ez húsvét után be is fog következni – jelentette be Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter rendkívüli sajtótájékoztatóján.

11 265 új fertőzött, 1 803 533 személyt már beoltottak. A járvány kezdete óta 614 612-re nőtt az azonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 275, többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 19 499-re emelkedett – tájékoztatott a koronavirus.gov.hu.

Több mint 600 ezer rosszindulatú kibertámadás érte az oltási regisztráció lekérdezését szolgáló honlapot. A támadás miatt a Neak feljelentést tesz a Nemzeti Nyomozó Irodánál – mondta Kiss Róbert a mai operatív törzs online sajtótájékoztatóján.

Rekordösszegű kárenyhítő juttatást kapnak már a jövő hétfőn a gazdák. A Magyar Államkincstár ugyanis ma megkezdi a 2020-as évre benyújtott kérelmek után a kifizetéseket.

Levelet kapott a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) nevű álcivil szervezettől Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője. Irományukban – amelyet minden parlamenti frakcióvezetőnek megküldtek – azt javasolják, hogy a hátrányosabb helyzetben lévők kapjanak nagyobb figyelmet az oltási rendben. Felsorolták, hogy szerintük kiknek kellene elsőbbséget adni az oltásoknál – nem feledkeztek meg most se a migránsaikról.

Leházmesterezte a Gyurcsány-párti politikus Vadai Ágnes az országgyűlés házelnökét, Kövér Lászlót. Mindezt azután, mert házszabályt szegett, emiatt pedig megkapta a megérdemelt pénzbüntetését.

A fővárosi önkormányzat kilenc hónapja tisztában van azzal, hogy a XIII. kerületi Szabolcs utcai kórház bérleti jogviszonya meg fog szűnni, mivel értesítést kapott erről – reagált a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. pénteken Karácsony Gergely főpolgármester aznapi bejegyzésére. A balos polgármester mégse tett semmit, helyette rinyált....

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére