Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony bejelentette új ötletét, pártot alapítana a bukott balos messiás

888.hu

2022.04.13. 20:00

Budapest főpolgármestere csak a választás után rukkolt elő egy újabb zseniális tervvel. Biden is csak felfelé megy, közel ötven százalékkal emelkedtek az üzemanyagárak Amerikában. Szélsőségektől mentes pártot alapítana a szélsőséges Márki-Zay Péter.

 

Úgy tűnik, Karácsony Gergely – mentorához, Gyurcsányhoz hasonlóan – „nem bontotta ki az igazság minden részletét” a választás előtt. A ma megjelent interjúban büszkén el is mesélte, hogyan szívatja meg legközelebb a budapestieket.

Karácsony Gergely egy ma reggeli interjúban elmondta, hogy

szándékosan nem az országgyűlési választások előtt jelentette be a budapestiek megszívatására irányuló újabb tervét,

nevezetesen azt, hogy a pesti alsó rakparton

a Lánchídtól délre eső rész teljesen autómentes lesz, fokozva a már most is hatalmas fővárosi közlekedési káoszt.
Sokan tekintenek még mindig úgy az USA-ra, mintha ott kolbászból lenne a kerítés, de Joe Biden vezetése alatt egyre csak nő a gazdasági káosz, amit az átlagembernek kell megfizetnie.
Az Egyesült Államokban márciusban a februári 7,9 százalékról a 8,4 százalékos piaci várakozást meghaladó 8,5 százalékra emelkedett a fogyasztói árak éves emelkedésének a mértéke, ami 1981 decembere óta a legmagasabb inflációs ráta. Az energiaárak 32 százalékkal emelkedtek, ezen belül az üzemanyag 48 százalékkal, a fűtőolaj 70,1 százalékkal. Az energiaárak emelkedését az ukrajnai háborúra vezeti vissza a BLS.
Márki-Zay Péter figyelmét minden bizonnyal elkerülte a legutóbbi országgyűlési választás eredménye, ugyanis Magyarországon már van egy pártszövetség, ami a jobboldaliak széles – a teljes nemzetünk 54 százaléka – körében elfogadott, úgy hívják: Fidesz-KDNP. A radikális jobboldaliaknak pedig ott van a Mi Hazánk Mozgalom, akik sokakat meglepve, 6 mandátumot szervezve jutottak be a parlamentbe. Ennek ellenére mégis úgy tűnik, nekilát.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére