Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony álma és ciszgender férfiak kasztrálása

888.hu

2021.10.09. 19:59

Az elmúlt évek során a magyar-cseh viszony tovább javult, Orbán Viktor üdvözli a lengyel alkotmánybíróság határozatát.

 

Koskovics Zoltán szerint az elmúlt évek során a magyar-cseh viszony tovább javult. Különös tekintettel a Visegrádi Együttműködésre, elmondhatjuk, hogy a viszonyrendszer még soha nem volt olyan jó, mint ma. A Babis-kabinet és az Orbán-kormány kiválóan együtt tudtak működni, mind a bilaterális, mind az uniós ügyek terén. Csehország és Magyarország nemzeti érdekei jelentős mértékben egybe vágnak, és a két ország vezetése felismerte, hogy közösen jobb az érdekérvényesítő képességük.

De a lengyelekkel is kiemelkedően jó a kapcsolatunk és ez mi sem mutatja jobban minthogy a magyar miniszterelnök kiállt a lengyelek mellett az EU-s bírósággal szemben is.

 

Ezek mellett a mai nap, Bohár Dani is írt egy cikket Karácsony csúfos bukásáról.

Mindezen kívül egy érdekes témáról érdemes megemlékezni, ez pedig nem más mint, hogy Amerikában kasztrálnák a negyven éves férfiakat, mivel mintahogy azt tudjuk mindenről a fehér 40 éves férfiak tehetnek.

Illetve a mai nap újra játszik a nemzeti 11, amiről azt érdemes tudni, hogy az utolsó szalmaszálba kapaszkodik a magyar labdarúgó-válogatott világbajnoki selejtezőcsoportjában: mivel ma este meg kell vernie Albániát.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére