Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kamuval rukkolt elő a 444, gyűrű nélkül maradt Jakab Péter

888.hu

2022.01.06. 20:00

Zászlórúddal hergeli olvasóit Soros György magyarországi propagandalapja. A Jobbik bohócvezérének kezéről rejtélyes módon eltűnt gyűrűje. A pokolba kívánják a haladók Ferenc pápát a „kutyás” kijelentése miatt

Egy újabb kamu írással örvendeztetett meg mindenkit a 444.hu, megcsillogtatva messze földön híres független-objektivitását és szakmaiságát.

Kezdetben a másik balliberális portál, a HVG érezte szükségesnek megírni, hogy milyen munkát kapott meg a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó ZÁÉV Építőipari Zrt. és a Garancsi István-féle Market Építő Zrt.

A 444.hu már úgy szemlézte a szövetségesük cikkét, hergelve az olvasóit, hogy „Mészárosék” felemelnek egy új zászlórudat a Citadella várfalakkal zárt területén – kereken 5,3 milliárd forintért. Ezt pedig később csak fokozták.

A minap Jakab Péter, a Jobbik elnöke volt az ATV Start című műsorának vendége.

A felvételen nem is a politikus mondandója az érdekes, hanem a keze.

Jakab ugyanis

feltűnően takargatta a jobb kezét, bizonyos pillanatokban azonban világosan kivehető, hogy nem viseli a karikagyűrűjét.

 

Az egoizmus egyik formájának tanúi vagyunk napjainkban. Azt látjuk, hogy vannak, akik egyáltalán nem akarnak gyermeket. Néha egyet vállalnak, többet nem, de vannak kutyáik és macskáik, amelyek elfoglalják a gyermekek helyét. Nevethetnek rajta, de ez a valóság”

– fogalmazott a pápa az MTI tudósítása szerint. Nem sokkal utána komoly támadások sorozata zúdult rá.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

A baloldal és annak vezére nem bír leállni a választás tisztaságát és az alkotmányosságunkat megkérdőjelező hazudozással. Kövér László volt kénytelen helyre tenni Gyurcsány Ferencet, aki törvénytelennek minősítette az új, ötödik Orbán-kormányt az Országgyűlésben. A DK elnöke szerint a választás nem a népakaratot fejezte ki, mert az nem volt szabad és tisztességes. Amit ezután a házelnöktől és Dömötör Csabától kapott, azt nem teszi zsebre. Bár a fideszes reakciókra frappáns választ nem tudott adni, a Facebook oldalán azért megmutatta, mennyire kemény fából faragták.

Orbán Viktor: kiállunk Magyarország energiabiztonsága mellett

Videókonferencia keretében tárgyalt egymással Orbán Viktor miniszterelnök és Charles Michel, az Európai Tanács elnöke hétfőn a május 30-31-i rendkívüli uniós csúcs előkészítéseként – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Alkalmas-e az Európai Bizottság új javaslata arra, hogy az EU valóban függetlenedjen az orosz energiától?

A héten az Európai Bizottság új, az orosz energiától való függetlenedést célzó javaslattal állt elő. A tervezet erőteljesen építene a cseppfolyósított-földgázra és a megújuló energiára, de helyet kapott abban néhány, igencsak egzotikus elképzelés is, így például az, hogy minden céges autó legyen kötelezően nulla kibocsátású. Nagy kérdés, hogy a javaslat a realitások talaján áll-e és meg tudja-e oldani az energetikai gondjainkat vagy csupán egy újabb vágyálom-összesség.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére