Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kálmán Olga a rezsicsökkentés ellen, megdöbbentő ukrán kijelentés az olajvezetékről

888.hu

2022.05.27. 19:59

Zelenszkijt felháborítja, hogy fegyverek ajándékozása helyett a nagyhatalmak az oroszokkal „flörtölnek”.

 

Kálmán Olga azzal rémíti a magyarokat, hogy a „kormány újabb különadókat vet ki, amelyet végül az emberek fognak megfizetni”. Mondja ezt azok után, hogy a híradásokban tételesen szerepel, hogy mely ágazatok hány milliárd, esetenként hány száz milliárd forint különadóval járulnak hozzá a rezsicsökkentés megvédéséhez. Kálmán Olga a Nyugati Fényben olvasható nyilatkozata szerint egyenesen megszorító csomagnak nevezi azt, amely az emberek számára könnyebbséget jelent: „Nevezzük nevén: ez egy megszorítócsomag.” – mondja. Orbán Viktor erről így fogalmaz: „A rezsit megvédjük, az extraprofitot elvonjuk.”

 

 

Menczer Tamás a közösségi oldalára pénteken feltett videóban elmondta: megbeszélést folytatott Ljubov Nepoppal, Ukrajna budapesti nagykövetével, akinek elmondta, hogy Magyarország minden bajban lévőnek segít, de a magyar energiabiztonságot támadó nyilatkozatok megdöbbentőek és elfogadhatatlanok.

 

 

Az ukrán elnök szerint az ukrajnai háborút meg lehetne állítani, ha „a világ nagyhatalmai nem flörtölnének Oroszországgal, hanem valóban megszorongatnák”, hogy véget vessen az agressziónak.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére