Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Joe Biden a migránsokon, VV Alekosz a baloldalon, míg Orbán Viktor a nyugdíjasokon segít

888.hu

2021.10.14. 19:59

A népszerűségi mutatókból pedig az olvashatók ki, hogy míg Biden és a magyar baloldali ellenzék támogatottsága csökken, addig a Fidesz-KDNP népszerűsége a járványhelyzet ellenére sem csökkent.

 

Joe Biden költségvetési csomagjáról zajló vita során kiderült, hogy az illegális migránsok számára nem csupán ajtót nyitnának, de még anyagilag is támogatnák azokat az állampolgársággal egyébként nem rendelkező migráns szülőket, akik az Egyesült Államokban adnának életet egy gyermeknek. Nem kevés összeggel gazdagodnának ezek a személyek, lényegében a cikkből kiderül az is, hogy nekik nagyobb családi adókedvezményt járna, mint azoknak, akik legálisan érkeznek az államokba vagy aki amerikai állampolgár.

Ma ugyanakkor azt is megírtuk, hogy Joe Biden ravasz módszerekkel érte el, hogy bejöhessenek az államokba a migránsok – az elmúlt két hónapban közel 32 ezer bevándorlót engedett be.

Arról még hatalmas vita fog zajlani, hogy ez bekerülhet-e a tervezetbe, ugyanis az amerikaiak többsége ezt ellenzi.

Ugyanakkor hazánkban is készült egy felmérés, melyből az derült ki, hogy továbbra is nagy a Fidesz-KDNP támogatottsága. A Nézőpont Intézet, az Alapjogokért Központ, a Századvég Alapítvány, a Real-PR 93 és a Társadalomkutató legfrissebb méréseit csütörtökön Budapesten, a Nézőpont Intézet által szervezett Ki nyer ma? című konferencián ismertették. Kiderült, hogy stabilak a pártpreferenciák,

a biztos szavazókon belül 51-52 százalékon áll a Fidesz–KDNP,

a baloldali közös lista pedig 42–47 százalék között hullámzik, jelenleg 45 százalékon állnak.

A népszerűség talán nem véletlenül: míg az ellenzék egymással marakodik, addig Orbán Viktor Esztergomban is arról tudja tájékoztatni a társaságot, hogy novemberben érkezni fog a nyugdíjprémium, jövő év elején pedig szeretné a 13. havi nyugdíj teljes összegét a nyugdíjasokhoz eljuttatni. Mindezekről pedig borkorcsolya fogyasztása közben beszélt.

Amíg a magyar miniszterelnök a magyarokon segít, a baloldalnak pedig a botrányhős VV Alekosz a Demokratikus Koalícióra való szavazásával, addig olyan nagy probléma valóban nincsen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére