Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jakab megint panaszkodik, a Momentum pedig zseniális ötlettel állt elő

888.hu

2022.06.01. 19:59

Zelenszkij saját magát köpi szembe, amikor az olajembargó kapcsán Magyarországot pocskondiázza, az ukránok ugyanis tőlünk veszik az orosz (!) gázt.

 

A Momentumos Orosz Anna szerintössze kell gyűjteni az esővizet, és azzal kell locsolni a növényeket ahhoz, hogy esővizet nyerjünk”, de mivel előtte tárolni is kell valamiben, azokat meg meg kell venni, amihez meg ugyebár kell a pályázati pénz.

 

 

Jakab Péter pedig épp azért panaszkodik, mert túl sokszor hívják a közmédiába. Egy egész Facebook-bejegyzést szentelt annak, hogy kiventilálja felháborodását – hogy a közmédia rendszeresen megkeresi, hogy interjút kérjen tőle.

 

 

Zelenszkij saját magát köpi szembe, amikor az olajembargó kapcsán Magyarországot pocskondiázza Ismert ugyanis: 2015 óta az ukránok nem vásárolnak közvetlenül Oroszországtól földgázt, szükségleteinek mintegy 30 százalékát európai országokból történő beszerzésekkel fedezik. Annak ellenére, hogy az ukránok tőlünk vásárolnak orosz (!) gázt, folyamatosan kritizálnak minket az olajembargó tekintetében.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére