Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jakab lehülyézte Márki-Zayt, akinek vigaszul legalább Bige László pénzeli a kampányát

888.hu

2022.01.04. 19:59

A Bild szerint Olaf Scholz német kancellár találkozni szeretne Vlagyimir Putyinnal, az utódlás nehézségei miatt a baloldali pártok nem tudják megpuccsolni Márki-Zay Pétert.

„A halál nem válogat pártszimpátia alapján, és úgy tűnik, hogy a hülyeség sem” – nyilatkozta Jakab Péter az Alfahírnek, vagyis a saját szócsövének. Akkor meg is lennénk. Jakab Péter szerint Márki-Zay Péter hülye. Az nem világos, hogy ez miért csak most vette észre a nemzet bohóca, de legalább megvilágosodott.

Márki-Zay kampányára van pénze, de a GVH-bírságot nem akarja kifizetni Bige László. Lassan három hónap telt el a GVH elmarasztalása óta, ám a Nitrogénművek Zrt. és a konszolidációjába bevont vállalkozások továbbra sem egyenlítették ki a műtrágyakartell tizenegymilliárdos számláját – olvasható a Világgazdaság cikkében.

A Bild beszámolója szerint, hogy Olaf Scholz német kancellár Moszkvával való kapcsolatát kiemelt külpolitikai prioritásnak tekinti és arra számít, hogy a hónap végéig találkozik orosz kollégájával, Vlagyimir Putyinnal. Mindezt annak ellenére, hogy Scholz kormánykoalíciójának egyes tagjai konfrontatívabb megközelítést sürgetnek Oroszországgal szemben.

Az utódlás nehézségei miatt a baloldali pártok nem tudják megpuccsolni Márki-Zay Pétert, aki viszont ambiciózus személyisége miatt nem fog visszalépni a miniszterelnök-jelöltségtől – mondta Kiszelly Zoltán, a Századvég Politikai Elemzések Központjának igazgatója a Magyar Nemzetnek. Mint a lap keddi számában megjelent cikkben olvasható, a baloldal csapdahelyzetbe került azzal, hogy az előválasztást váratlanul, furcsa körülmények között megnyerő Márki-Zay Péter sorozatos botrányos kijelentései miatt egyelőre megállíthatatlannak tűnő lejmenetre került az összefogás.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére