Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jakab lakásokkal trükközik, vádat emeltek a magyar ISIS-támogató ellen

888.hu

2021.11.17. 20:00

Jakab Péter a hivatalos szerződések szerint Budapesten, a XI. kerületi Fraknó utcában bérel egy lakást évi közel 3 millióért, amelyet az Országgyűlés Hivatala fizet. De ez csak papíron van így. Vádat emeltek a nemrég időben lefülelt radikalizálódott ISIS-hívő magyar fiatal ellen. Újabb kamufotóval nézné hülyének az embereket Szabó Tímea.

 

A Jobbik két vezető politikusa kereste meg közvetítők révén a Bors szerkesztőségét. Ahogy elmondták, elegük lett abból, ahogy Jakab Péter a Jobbikot vezeti és képviseli, és több ügyről is leleplező dokumentumokat ígértek. Nem akarják megvárni, míg a pártelnök kíméletlen önzése végképp padlóra küldi a pártot. Elsőként Jakab kamu lakásbérletéről hoztak bizonyítékokat – írja a Bors.

A Fővárosi Nyomozó Ügyészség vádirata szerint a férfi 2020 júniusában egy budapesti mecsetben felvette az iszlám vallást, 2021 tavaszára pedig már az iszlám radikális, dzsihadista irányzatának követője és az Iszlám Állam terrorszervezet támogatója lett. Az ügyészség szerint a vádlott merényletet tervezett, és ehhez a lehetséges célpontokat, valamint az elkövetés módját kereste. A férfi ellen terroristacsoportban történő elkövetés érdekében megvalósított terrorcselekmény előkészületének bűntette miatt nyújtottak be vádiratot.

Szabó Tímea ahelyett, hogy normálisan válaszolna az újságíroknak, inkább kamuképekkel hergel a magyar hajléktalanhelyzetet illetően.

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) parlamenti államtitkára buktatta le közösségi oldalán a Párbeszéd politikusát, szembesítve azzal, hogy nemes egyszerűséggel

egy 2013-ban Washingtonban készült fényképpel igyekezett lejáratni Orbán Viktort, azt a látszatot keltve, hogy olyan a magyar hajléktalanhelyzet.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére