Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jakab-imitátor a parlamentben, illegális fegyverkereskedelem Ukrajnában

888.hu

2022.11.03. 20:00

Gyurcsány meg Orbán bukásáról álmodozik...

Jakab-imitátor hódít a Parlamentben

Új Jakab Péter-imitátor bontogatja a szárnyait a Parlamentben. Bedő Dávid, a Momentum országgyűlési képviselője a nép pártjára átállt jobbikos exelnök babérjaira tör. A legendás bőrdzseki, farmer kombó helyett azonban – egyelőre – nyakkendő nélküli, fekete gombos fehér inget, szolid, sötét öltönyt és elődjéhez fogható hatalmas arcot visel. Kezdetnek ez is megteszi.

 

 

A háború kitörése előtt is probléma volt az illegális fegyverkereskedelem Ukrajnában

A V4NA beszámolója szerint az Egyesült Államok külügyminisztériuma a napokban jelentette be, hogy fokozott ellenőrzést végeznek az Ukrajnának szállított fegyverek nyomon követésére. A külügyminisztérium átfogó vizsgálata – amelyet a védelmi tárcával, a kereskedelmi tárcával, az igazságügyi tárcával, a belbiztonsági tárcával és más kormányzati szervekkel koordinálnak – a fejlett amerikai fegyverrendszerekre összpontosít.

 

A józan magyarokkal szemben Gyurcsány ma Orbán bukását jövendöli

„Az önkény hazug világot teremt és hazugságra kényszerít.” – írja a haza kommunista bölcse, Gyurcsány Ferenc mai Facebook-okoskodásában.

Ha a haza igazi bölcse, Deák Ferenc mondott volna ilyesmit, készséggel aláírom, mert ez a megállapítás önmagában igaz. Csak akkor áll a feje tetejére, ha azt Gyurcsány mondja. Esetében ugyanis nem kell tudni a sorok között olvasni, hiszen már az állítás első szava hazugság. „Önkény”. Hol van itt önkény, kérem szépen? – teszi fel a kérdést írásában Horváth K. József.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Karácsonynak vállalnia kell a felelősséget a dollárbaloldal külföldi kampánytámogatása miatt

Wintermantel Zsolt, a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője az MTI-hez szombaton eljuttatott videónyilatkozatában legalábbis erre szólította fel a főpolgármestert.

Petr Pavel nyugalmazott tábornok nyerte a cseh államfőválasztást

Petr Pavel kapta a voksok 58,3 százalékát, míg Andrej Babiš 41,68 százalékot kapott. A választási részvétel meghaladta a 70 százalékot, ami új rekordot jelent. Pavel mintegy 3,4 millió szavazatot kapott, míg Babiš egymillióval kevesebbet.

Újabb 10 névre derülhet fény a brüsszeli korrupciós botrányban

Újabb 10 névre derülhet fény a brüsszeli korrupciós botrányban

Az Origo szerint fordulat állhat be a nyomozásban azzal, hogy görög sajtóértesülések alapján Pier Antonio Panzeri volt szocialista EP-képviselő 10 újabb korrupt politikus megnevezésére készül.

Orbán Viktor: Ha a baloldal lenne ma kormányon, akkor mi is nyakig állnánk a háborúban

Orbán Viktor: Ha a baloldal lenne ma kormányon, akkor mi is nyakig állnánk a háborúban

A baloldal megmondta, hogyha mandátumot kap, akkor együtt úszik a nemzetközi közösséggel. Azt fogja tenni, amit a többiek, durvábban fogalmazva: azt fogja tenni, amit mondanak nekik. Mi pedig azt mondtuk, hogy van magyar nemzeti érdek. Így 2022-ben az emberek valójában háború és béke között választottak. És a békét választották – írta közösségi oldalán a miniszterelnök.

Von der Leyen: Nem térhetünk vissza az orosz energiafüggőséghez

Semmilyen körülmények között nem térhetünk vissza az orosz fosszilis energiahordozóktól való függőséghez – szögezte le Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke a német, ellenzéki, jobbközép Kereszténydemokrata Unió (CDU) düsseldorfi újévi fogadásán szombaton.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére