Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jakab feljelentést tesz, egy férfi szoptatni próbál egy csecsemőt, Kim Dzsong Un nyaralgat

888.hu

2021.07.15. 19:59

Nincs új a nap alatt.

 

Jakab Péter kirohanásától és az építkezésen dolgát végző munkás megalázásától hangos a média. Az ügyet azonban még mindig nem sikerült lezárni, sőt Jakabéknak áll feljebb. Nem csak a bocsánatkérés maradt el, Jakab és asszisztense, Molnár Enikő feljelentette a munkást közúti veszélyeztetés bűntette miatt... Szerintük a videón is látszik, hogy

az eset nem építkezésen, hanem közterületen zajlott, és a csúnya Fidesz-sajtó már megint hazudik.

 

Egy pár férfi tagja (aki nőnek képzeli magát) próbálja szoptatni a nő (aki férfinak képzeli magát) által világra hozott csecsemőt. Teljesen logikus, nem? Ahanunak ráadásul egyszerre van szakálla, korábban eltávolított melle helyén két nagy, sebészkés okozta vágás, a friss szülés nyomaként pedig még mindig gömbölyded pocakja. Magyarán

megvan minden ismertetőjele, ami korunk aberrált és perverz módon elfajult világára utal...

 

Kim Dzsong Un vélhetően átépített, medencés jachtján nyaral, miközben az észak-koreai polgárok nagy része

élelmiszerhiánnyal és a koronavírus-járvány hatásaival küzd.

A hajó egyébként éppen a közelmúltban esett át egy komolyabb fejlesztésen, aminek keretében a többemeletes előcsarnokát is kibővítették.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

A baloldal és annak vezére nem bír leállni a választás tisztaságát és az alkotmányosságunkat megkérdőjelező hazudozással. Kövér László volt kénytelen helyre tenni Gyurcsány Ferencet, aki törvénytelennek minősítette az új, ötödik Orbán-kormányt az Országgyűlésben. A DK elnöke szerint a választás nem a népakaratot fejezte ki, mert az nem volt szabad és tisztességes. Amit ezután a házelnöktől és Dömötör Csabától kapott, azt nem teszi zsebre. Bár a fideszes reakciókra frappáns választ nem tudott adni, a Facebook oldalán azért megmutatta, mennyire kemény fából faragták.

Orbán Viktor: kiállunk Magyarország energiabiztonsága mellett

Videókonferencia keretében tárgyalt egymással Orbán Viktor miniszterelnök és Charles Michel, az Európai Tanács elnöke hétfőn a május 30-31-i rendkívüli uniós csúcs előkészítéseként – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Alkalmas-e az Európai Bizottság új javaslata arra, hogy az EU valóban függetlenedjen az orosz energiától?

A héten az Európai Bizottság új, az orosz energiától való függetlenedést célzó javaslattal állt elő. A tervezet erőteljesen építene a cseppfolyósított-földgázra és a megújuló energiára, de helyet kapott abban néhány, igencsak egzotikus elképzelés is, így például az, hogy minden céges autó legyen kötelezően nulla kibocsátású. Nagy kérdés, hogy a javaslat a realitások talaján áll-e és meg tudja-e oldani az energetikai gondjainkat vagy csupán egy újabb vágyálom-összesség.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére