Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Itt az első transzszuperhős, újabb adományok segítik Márki-Zayt, aláírták a bérmegállapodást

888.hu

2021.11.15. 19:59

A mai nap margójára.

 

2014-ben Nicole Maines, miután megtiltották neki, hogy a női mosdót használja, pert nyert a saját iskolai körzete ellen. Attól fogva törvénytelennek számít megtagadni a transzdiákoktól, hogy maguk válasszák meg, melyik mellékhelyiségbe kívánnak belépni.

Maines ezután beállt az LMBTQ-lobbi celebjeinek sorába: beválogatták a Supergirl című sorozatba, amelyben Nia Nal transznemű riportert alakítja.

A színésznő szerint örvendetes látni, hogy a transzneműeknek is lehet egy olyan hősük, aki gyönyörű és erős.

 

 

Az Origo megírta, hogy a gazdasági bűncselekményekkel gyanúsított Bige László után újabb baloldali milliárdos állt be Márki-Zay mögé – ezt Márki-Zay maga jelentette be.

Az új támogató

Bojár Gábor milliárdos vállalkozó, a Graphisoft alapítója, aki korábban Juhász Pétert szponzorálta.
A Karmelita kolostorban tartott eseményen a bérmegállapodásról szóló dokumentum ünnepélyes aláírásakor kifejtette: kormányzásuk kezdetekor a legfontosabb vállalásuk az volt, hogy munkaalapú gazdaságot hozzanak létre.
Ha munka van, minden van, ez volt a kiindulópont”

– idézte fel Orbán Viktor. Megjegyezte: folyamatosan csökkentik a munkát terhelő adókat, 2010 óta negyedével csökkent a munkát terhelő adók mértéke Magyarországon.

A miniszterelnök kiemelte: a minimálbér legalább háromtényezős egyenlet, vannak a munkavállalók, akik magasabb fizetést szeretnének, a munkaadók, akik meg akarják őrizni a versenyképességüket, és van a kormányzat, amelynek az a kötelessége, hogy az ország pénzügyeit rendben tartsa.

Ahhoz, hogy a bérek növekedjenek, a versenyképesség megmaradjon, és a pénzügyek is rendben legyenek, belátásra van szükség”

– mondta.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Uniós biztos: Magyarországon rendben zajlottak a választások

Úgy néz ki ,még Brüsszelben sem találtak fogást választásokon.

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

A baloldal és annak vezére nem bír leállni a választás tisztaságát és az alkotmányosságunkat megkérdőjelező hazudozással. Kövér László volt kénytelen helyre tenni Gyurcsány Ferencet, aki törvénytelennek minősítette az új, ötödik Orbán-kormányt az Országgyűlésben. A DK elnöke szerint a választás nem a népakaratot fejezte ki, mert az nem volt szabad és tisztességes. Amit ezután a házelnöktől és Dömötör Csabától kapott, azt nem teszi zsebre. Bár a fideszes reakciókra frappáns választ nem tudott adni, a Facebook oldalán azért megmutatta, mennyire kemény fából faragták.

Orbán Viktor: kiállunk Magyarország energiabiztonsága mellett

Videókonferencia keretében tárgyalt egymással Orbán Viktor miniszterelnök és Charles Michel, az Európai Tanács elnöke hétfőn a május 30-31-i rendkívüli uniós csúcs előkészítéseként – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére