Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Index-ügyben feljelentés, a Karácsony-banda az autósokat szívatja, szegény Gyurcsány meg kőgazdag lett

888.hu

2020.07.29. 19:59

A politikai uborkaszezonhoz képest mozgalmas szerda végéhez közeledünk: feljelentették az Index főszerkesztőjét, migránstábort számoltak fel a francia csendőrök, a baloldali zöldpogromnak újabb útszakaszok esnek áldozatul, és az is kiderült, hogy Gyurcsány szétkereste magát az ellenzékben töltött száműzetés 10 éve alatt. Ja, és még a miniszterelnöknek is született egy fiúunokája.

Ma is a balra indexelőkkel kezdődött a nap:

Az Index körüli történésekkel kapcsolatban üzleti titok megsértése bűntett gyanúja miatt tett feljelentést a IX. kerületi ügyészségen Tényi István. A közérdekű bejelentéseiről ismert közéleti szereplő a feljelentését több sajtóhírre alapozta – írja a Magyar Nemzet.

Beadványában Tényi István kifejtette: bizonyítottság esetén az ügyben felmerülhet az üzleti titok megsértése bűntett gyanúja, egyúttal indítványozta, hogy az ügyben a tényállás tisztázása érdekében az ügyészség rendeljen el feljelentéskiegészítést, s szükség esetén rendeljék el a nyomozás megindítását.

Aztán délutánra befutott a Magyar Narancs, hogy az Index befolyásolás Dobrevre kenődő gyanúját egy jó összeesküvés-elmélettel ellensúlyozzák.

Hosszú előzetesben vezeti fel a Magyar Narancs csütörtökön megjelenő számát a liberális magazin weboldala, nyilván megfelelő eladásokat biztosítva a holnapi lapnak. A hangzatos szalagcím szerint „Schmidt Mária magánakciója indíthatta el az Index szétesésével záruló folyamatot”.

„Kellett valaki, aki egészen egyértelműen Fidesz-közeli és eladható, hogy szerepe van a dologban. Mi sem könnyebb feladat a Magyar Narancs számára, mint előkapni azt a fotót, amely Schmidt Máriát és Vaszily Miklóst, az Index mögötti hirdetési cég többségi tulajdonosát ábrázolja kockás abrosz mellett.

Már csak egy jó történet kellett hozzá.

Így a Narancsnál sem voltak restek, kitalálták, hogy Schmidt magánakciója volt a Gerényi-terv, és azt a Fideszben senki sem hagyta jóvá, még csak nem is tudtak róla.

Az állítás mögött pontosan annyi bizonyíték áll, mint amennyi a Pesti Srácok azon cikke mögött, amely szerint az Index széthullásához vezető igazgatótanácsi ülés után Dull Szabolcs főszerkesztő elsőként Dobrev Klárával, a bukott miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc feleségével és a DK EP-alelnökével egyeztetett. Mindkét lapnak van egy-egy meg nem nevezett forrása a két állításhoz, de valójában semmivel sem támasztják alá, hogy igazat mondanak. Na a Pesti Srácok és az írásukat szemléző egyéb jobboldali médiumok, így a 888 is, kapott hideget-meleget az állításért.

Ugyanakkor biztosak lehetünk benne, hogy az ellenzéki pártok képviselőit egy percig sem fogja zavarni az atombiztos bizonyíték hiánya abban, hogy tényként kezeljék Schmidt Mária szerepét az Index szétverésében.

Mindeközben Franciaországban felszámoltak egy migránstábort.

„A Le Parisien című újság úgy értesült, hogy

a migránsokon a szükségszállásokon koronavírustesztet végeznek majd el óvatosságból.

A helyi prefektúra szerint az 1250 emberből több mint ezer egyedülálló férfi, a többiek együtt lévő családok tagjai.”

Aztán előkerültek Karácsony közlekedési végrehajtói is:

„Annyira belejöttek ugyanis a baloldaliak abba a forgalomcsillapításba, amit megkezdtek a Nagykörúton, hogy

most majd kitiltják az autósokat a VI. és VII. kerület egyes útszakaszairól is.

Az a momentumos Soproni Tamás, aki gond nélkül vette el az orosz nagykövetség parkolóhelyeit, hogy a kerületieknek adja, most egyetlen tollvonással elvesz egy rakat parkolóhelyet a VI. kerület lakóitól. Bejelentették ugyanis, hogy az Andrássy út melletti szervizutak egy részét lezárják, az autósoknak „máig” van lehetőségük elvinni járműveiket. Ezeket a területeket „közösségi térré” alakítják. Világos, nem? Az út lesz a közösségi tér...”

Miközben mindannyiuk nagyfőnökéről kiderült: annyira sanyarú az élete az ellenzéki száműzetésben, hogy rommá kereste magát az elmúlt 10 évben (részben Brüsszelnek köszönhetően...)

„Az exkormányfő vagyonnyilatkozata szerint az összes jövedelme 2009-ben 103 millió forint volt. (...) 2019-ben bruttó 238,3 millió forintot keresett vállalkozásból kivont jövedelem címen az Altus Portfólió Zrt.-n keresztül. Értékpapír-állományának értéke elérte a 734,7 millió forintot.”

Adjunk kölcsön zsömlére, Feri?!

De hogy valami cukiság is jusson a napra ennyi gazember mellett, Orbán Viktor miniszterelnök legfrissebb unokájáról posztolt képet a Facebookon.

„érfiak egymás között – ezt írta Orbán Viktor miniszterelnök a hivatalos közösségi oldalára, az első közös fotójukhoz a fiúunokájával:

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére