Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Holnaptól jönnek az enyhítések, Gyurcsány hirtelen oltáspártivá vált, úgyhogy inkább meghamisítja a múltat

888.hu

2021.04.06. 19:59

Nagy nap volt a mai, elérte a 2,5 milliót a beoltottak száma. Ezért szerdától ha minimálisan is, de újraindulhat az élet.

A mai napon fontos mérföldkőhöz érkeztünk: 2,5 millió honfitársunk beoltva. Egy hónap alatt két és félszeresére növeltük a beoltottak számát, ezért holnaptól nyithatnak az üzletek és újraindulhatnak a szolgáltatások. Az oltást folytatjuk, hasonló tempóban – közölte Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Facebook oldalán.

Valószínűleg a rinocéroszok bőrvastagsága is vékonyka lenne ahhoz a pálforduláshoz, amit a Gyurcsány vezette ellenzéki pártszövetség produkált. Ők nem Saulusból váltak Paulussá, hanem oltásellenesből oltáspártivá - Horváth K. József írása!

Mindeközben, Komáromi Zoltán a DK egészségügyi szakpoltikusa tovább folytatja a hergelést a vakcinákkal szemben. A párt egyébként suttyomban eltüntette az oltásellenes petícióját.

A Czeglédy-ügy pedig tovább gyűrűzik: A bűnsegédként elkövetett, különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással és hamis magánokirat felhasználásával vádolt Cz. P. Zs. – Czeglédy Csaba testvére – várhatóan az április 19-ei héten állhat bíróság elé – írja a Magyar Nemzet.

A vádirat szerint Cz. P. Zs. ismerte a strómanok által vezetett szövetkezeti rendszert, tudomással bírt arról, hogy a teljes szervezeti háló egységes irányítás alatt áll.

Észak-Korea nem vesz részt a 2021-es tokiói olimpiai játékokon, mert félti a sportolóit a Covidtól. Az indoklás annak fényében kissé furcsának tűnik, hogy a kommunista állam eddig még egyetlen koronavírussal fertőzött beteget sem jelentett.

„Hinnye, szegény Geri néni – sóhajtott a vándor –, de csak akad egy rőf kolbász a szegen, mert a váltónak az különösen jó ízt ad.” „Kolbász, te himpellér, összekeversz engem a Csányi gazdával. Hogy lenne nekem kolbászom, arra sincsen pénzem. Mennyé a szomszédba a Jakab fiúhoz, az majd ad parizert a biciklilevesbe, meg tubusos paprikát, oszt jóvan.” A legény ugyancsak törölgette a homlokát a tűzhely mellett. „Néném, benyomná a klímát, mert pusztulatos ez a meleg.” - Georg Spöttle írása!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére