Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Helyére került a bohócsapka, és még Bangóné puskája is félrehord

888.hu

2021.05.31. 20:00

Nem ez volt az a nap, amikor Jakab Péter nem kapott méltó választ, és nem is az, amikor Bangóné lódítását ne cáfolták volna meg. Eközben az amerikai elnök ismét fura megjegyzéseket tett egy kislányra, bár tőle ezt már kezdjük megszokni.

 

Orbán Viktor miniszterelnök helyre tette Jakab Péter Jobbik-elnököt a parlamentben.

Jakab Péter, a Jobbik elnöke nem bírt magával az Országgyűlésben.

Ma sem.

Az azonnali kérdések órájában ismét összevissza beszélt, többek között azt mondta, hogy a rendszerváltás előtt érzi magát. Megint elvtársnak és kommunistának nevezte a kormányfőt.

Orbán Viktor miniszterelnök a válaszában kiemelte:

Egy ideig mi is komolyan vettük önt! De ön már egy másik műfajban dolgozik. Komédiás, aki hétről hétre a szemünk láttára csinál magából bohócot.”
Nem ez volt az elmúlt napok egyetlen, a baloldalra nézve kínos esete. Bangóné megint mikrofon elé állt, és mondott egy nagyot. De akkorát, hogy a fele sem igaz.
Gyereknapi sajtótájékoztatóján vagy ezredszerre a változatlan mértékű családi pótlékkal vádolja a kormányt, amelyet nem mellesleg éppen ezen a szinten örökölt Gyurcsányéktól az Orbán-kabinet. Ezzel szemben vessünk egy pillantást a valóságra.

Az Eurostat adatai szerint Gyurcsányék időszakában, 2006 és 2010 között a legszegényebb háztartások reáljövedelme csökkent, ugyanakkor 2010 óta a legszegényebbek reáljövedelme nőtt a legnagyobb mértékben.

Az Orbán-kormány alatt duplájára emelkedett a minimálbér, két és félszeresére a szakmunkás-minimálbér. Négymillióval csökkent azok száma, akiknek egy váratlan kiadás nehézséget okoz, két és fél millióval pedig azoké, akik nem engedhetnek meg maguknak egy egyhetes nyaralást. A cigányság munkanélkülisége megfeleződött.
Erről valaki informálhatná a párhuzamos dimenziókban kódorgó Bangónét.
Míg ez megtörténik, vessünk egy pillantást az amerikai elnökre, aki egészen fura kijelentést tett egy kislányra.

Néhány napja az egyik virginiai katonai bázisra látogatott Joe Biden amerikai elnök, ahol találkozott egy veterán családjával. Az édesanya három gyermekével állt a színpadon, rövid beszédet is tartott, majd átadták a pódiumot az Egyesült Államok elnökének, aki meglehetősen bizarr kijelentéseket tett a veterán 6-7 év körüli kislányára.

Imádom azokat a csatokat a hajadban, ember!

(...) Úgy néz ki, mint egy 19 éves.

Ott ül, mint egy kis hölgy, keresztbe tett lábakkal.”

 

Nem ez volt az első alkalom, hogy Biden nyilvánosan furán közeledett mások lányaihoz. Összeszedtünk néhány korábbi esetet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére