Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hazánk máris betárolta az EU által előírt földgázmennyiséget és Paks II. bővítése is elindulhat 

888.hu

2022.08.30. 19:59

Ezalatt a franciák kevesebb gázra számíthat a Gazpromtól, Nagy-Britanniában pedig minden negyedik brit nem fogja bekapcsolni a fűtést az emelkedő energiaárak miatt.

 

A Gazprom orosz energetikai vállalat a szerződéssel kapcsolatos nézeteltérések miatt keddtől csökkenti az Engie globális energiaszolgáltatónak szánt gáz mennyiségét – közölte az Engie, amely Franciaország legnagyobb gázszolgáltatója.

 

 

 

Nagy-Britanniában egy hétfőn közzétett közvélemény-kutatás szerint minden negyedik brit nem fogja bekapcsolni a fűtést az emelkedő energiaárak miatt. A legújabb statisztika azt mutatja: a gazdasági válság akár utcai zavargásokba is torkollhat.

 

 

 

Az európai uniós gáztárolási rendeletben előírtak szerint Magyarországnak november 1-jéig az ország ötéves átlagfogyasztásának 35 százalékát kell kötelezően betárolnia; a hazai gáztárolókban már augusztus 25-én több földgáz volt, mint az uniós előírás – közölte a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH).

 

 

Az Országos Atomenergia Hivatal (OAH) a paksi atomerőmű bővítésére vonatkozóan kiadta az ötös számú blokk reaktorépületének építési engedélyét, így lehetővé válik a kivitelezési munkák megkezdése – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Prágában.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére