Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Havas Szófia rápirított a gyurcsányistákra, Schwarzenegger üzent a vírustagadóknak

888.hu

2021.08.12. 19:59

Szírek késeltek Ankara egyik körzetében, a Gyurcsány-párt szakértőjének a nullaszázalékos jövedelemadó sem felel meg, BLM-es bűnbanda ölhetett meg egy 8 éves kislányt az atlantai autonóm zónában.

Havas Szófia -aki egyébként Horn Gyula unokahúga és korábban úgy fogalmazott, szerinte 1956 nem forradalom volt, az ’56-os forradalmárok pedig nyilasok voltak- a negyedik hullámmal kapcsolatban úgy fogalmazott, hogy „Minden ellentétes információ kapcsán az előző hullámokra is, amennyire ezt lehet, természetesen, fel volt készülve az egészségügy. Illetve az a váratlan és nagyon sok beteg nem is olyan rossz szinten ellátásra került.”

Arnold Schwarzenegger volt kaliforniai kormányzó és filmszínész dühös azokra az amerikaiakra, akik a koronavírus-fertőzések számának újabb megugrása után sem hajlandók maszkot viselni.

Azt hiszem, az embereknek tudniuk kell, hogy itt van egy vírus, amely megöli az embereket. Az egyetlen módja annak, hogy ezt megakadályozzuk, az oltás, a maszkviselés, a távolságtartás és a rendszeres kézmosás! Ne csak arra gondolj, hogy zavarják a szabadságodat!

-mondta.

Eközben Törökországban őrizetbe vettek 76 embert, miután a minap Ankarában egy utcai vita során szíriaiak megkéseltek két török fiatalt, majd törökök egy csoportja szíriaiak lakásaira, valamint üzlethelyiségeire támadt. A török lakosság feszültségét csak fokozza, hogy a napokban egyre több afgán is érkezik az országba Iránon keresztül.

Úgy látszik, már semmi sem elég: a Gyurcsány-párt szakértőjének a nullaszázalékos jövedelemadóval is baja van.

A baloldal egyébként már réges-rég hadat üzent az adócsökkentéseknek, és ezt nem is titkolja.

Mi a csudát tudnak önök ígérni a nemzetnek? Majd még egy-két hihetetlen, észszerűtlen, elvetemült adócsökkentést? Az lehet, de ebből nem lesz jövő”

mondta június közepén az Országgyűlésben Gyurcsány Ferenc.

BLM-es bűnbanda ölhetett meg egy 8 éves kislányt az atlantai autonóm zónában, az esetet követően demonstrációk és zavargások kezdődtek, az éttermet a „békés” tüntetők felgyújtották.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére