Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
7:59
 

Három ragály volt ma terítéken: a koronavírus, Donáth apja és a Jobbik

888.hu

2021.02.24. 19:59

Most már bíróság is kimondta: a nagy européer Donáth Anna apja rendszeresen zaklatta alkalmazottait, hiába próbálták a randa pletykát politikai támadásnak beállítani, ahogy a Jobbikban is mindig üldöztetést kiabálnak, ha éppen valami disznóságot csinálnak, mint ahogy a jelek szerint Jakab Péter és Stummer János ma is összehozták. És akkor még itt van a járvány harmadik hulláma is.

Ugye sokan emlékeznek még arra a sivalkodásra, amikor kipattant Donáth Anna momentumos EP képviselő apjának, az exszoci Donáth Lászlónak a zaklatási botránya. Több alkalmazott állította, hogy fogdosta, zaklatta őket a lelkész. A baloldal szerint ez is csak politikai támadás volt. A bíróság szerint nem:

Donáth Lászlót felfüggesztett börtönre ítélte folytatólagosan elkövetett szeméremsértés és aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés miatt.

A szocialista politikust, evangélikus lelkészt a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróság felfüggesztett börtönre ítélte a bíróság folytatólagosan elkövetett szeméremsértés és aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés miatt – tudta meg a PestiSrácok.hu.

A momentumos Donáth Anna édesapjának zaklatási botránya 2019 augusztusában robbant ki, amikor napvilágot látott, hogy

több nőt is zaklathatott.

A volt MSZP-s politikus rögtön azzal védekezett, hogy politikai lejáratókampány áldozata, ám a vádemelés és a bíróság mostani végzése ezt cáfolja.

A döntés nem jogerős – írták.

De a szélsőjobbról indult "újbaloldaliak" sem mennek a szomszédba egy kis aljasságért.

Mint emlékezetes, a nemzetbiztonsági bizottság jobbikos elnöke előállt egy kacsával, miszerint Orbán Viktor titokban "menekülő alagutat" építtet magának a Puskás Arénában.

Az elég gyorsan kiderült, hogy ez úgy hülyeség, ahogy van, de később az is, hogy mégsem volt "mellélövés":

a jobbikos pártelnök utasította frakciótársát, hogy kreáljon botrányt a Puskás Arénába tervezett alagút ügyéből.
A Magyar Nemzet úgy tudja:
Jakab ezzel kívánta elterelni a figyelmet hétfői autóbalesetéről, az azzal kapcsolatos hivatalos vizsgálatokról, valamint saját sofőrjének botrányos ügyeiről.

Mint ismert, a hétfői balesetkor a pártelnök autóját sofőrje, Hajnády Kristóf vezette.

Hajnády már 2014-ben a Jobbik képviselőjelöltje volt. Később

Facebook-oldalán egy olyan fotót tett közzé, amelyen Auschwitzban a győzelem jelét mutatja.

A baleset híre, valamint a botrányos fénykép viharos gyorsasággal terjedt a világhálón. Ekkor lépett akcióba a jobbikos kommunikációs gépezet. Stummer János a nemzetbiztonsági bizottság elnökeként államtitkokat képező információkat jelentősen eltorzítva tett közzé a közösségi médiában.

A tervezett beruházásról szóló előterjesztést a nemzetbiztonsági bizottság tagjai már napokkal ezelőtt megkapták, ám Stummer csak pártelnöke balesete után tette közzé a törvénysértő videót.

Jakab Péter természetesen szinte azonnal az államtitkokat kiteregető politikus védelmére kelt. Szerinte párttársa az egyetlen helyes lépést tette meg, amikor megjelentette a szóban forgó videót.

Pintér Sándor belügyminiszter, miután tájékozódott az ügyben, csütörtökre találkozóra hívta Stummer Jánost.

Hogy melyik, az életünket mérgező ragály küzdhető le könnyebben, még nem tudjuk, de a jobbikos hülyeségek mellet a koronavírus-járvány ellen is gőzerővel küzd a kormány.

Felszálló szakaszban van a harmadik hullám Magyarországon, ezt igazolják a járványügyi adatok is

– közölte az országos tiszti főorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs szerdai online sajtótájékoztatóján.

Nő az aktív betegek száma, jelenleg 82 127-en vannak, de tovább emelkedett a kórházban kezeltek száma is, most 4353-an vannak kórházban, és 407-en lélegeztetőgépen. Dr. Müller Cecília hozzátette: a betegség súlyos lefolyásának megakadályozása érdekében nagy erőkkel zajlik a védőoltások beadása.

Az országos tisztifőorvos elmondta:

eljutott a háziorvosokhoz a kínai Sinopharm vakcinája, átlagosan praxisonként 50-55 ember beoltására elegendő mennyiségben.

Jelezte: a praxisba eljuttatott oltóanyag-mennyiség függ a praxis összetételétől, a regisztráltak és a krónikus betegségben szenvedők számától; vannak olyan praxisok, ahol 70 embert is be tudnak oltani. Kitért arra, hogy már az első adag beadása után jelentős mértékben megindul a szervezetben az ellenanyag-termelés.

Hozzátette: nincs százszázalékos védelem, de mind az öt, Magyarországon engedélyezett vakcina megvéd a súlyos szövődménnyel, esetleg halállal járó fertőzéstől. Arra kérte az embereket, éljenek az oltással, és oszlassák el félelmeiket a kínai és orosz vakcinákkal szemben, mert azokat már több mint 30 millió embernek beadták a világon, különösebb probléma nélkül.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

7:59
 
MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére