Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Három oltás kell majd a teljes védettséghez, Donáth Anna szerint a DK gátolja az ellenzék sikerét

888.hu

2022.01.13. 19:59

Gyurcsányék csökkentett áfával kampányolnak, ismét féknyúzt terjeszt a baloldal.

A csütörtöki Kormányinfón Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra bejelentették, orvosi konzultáció után bárki számára elérhetővé válik a negyedik oltás, valamint február 15-től az a 18 éven felüli minősül oltottnak, aki megkapta a koronavírus ellen a harmadik oltást, valamint az, aki két oltást kapott és a második hat hónapon belül van.

Hosszú interjút adott a Szabad Európának Donáth Anna, a Momentum tavaly novemberben megválasztott elnöke. Az interjúban elmondta, a DK gátolja az ellenzék sikerét, mert visszatartja az aktivistáikat.

Gyurcsányék emelték az egekbe az élelmiszerek áfáját, most mégis az ígérik, hogy csökkentenék az áfát, ha hatalomra kerülnek. A probléma csak az, hogy a korábbi tapasztalatokból pontosan tudható, hogy az ilyen hiátusokat csak lakossági megszorítással hajlandó kezelni a baloldal.

Eközben a baloldal újra lyukra futott, ugyanis nem a zászlórúd hanem az egész Citadellás felújítás kerül 5,3 milliárd forintba. Első körben ezt a hamis információt a 444.hu kezdte el terjeszteni, akik később javították saját cikküket is, de baloldali politikusok nem így tettek, hanem tovább terjesztették a zászlórúddal kapcsolatos hazugságokat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére