Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Harci készülődés Józsefvárosban, NGO-k áskálódnak Magyarország ellen

888.hu

2022.02.06. 19:59

Orbán bíztatta politikai közösségét Józsefvárosban, NOG-k hívják be az EBESZ megfigyelőket a választásra. Egy volt Soros-ember eközben elismerte a kettős mérce létét.

Orbán Viktor több közösségi poszttal is jelentkezett a nap folyamán. Közös jellemzőjük, hogy Józsefvárosban készültek, s a kormányfő azt üzente, hogy előre kell menni, nem hátra.

A választásokat megfigyelő EBESZ-delegációt Soroshoz köthető NGO-k hívták be az országba. Az ügyre érdekes fényt vet, hogy a kezdeményező szervezetek szinte kivétel nélkül a Nyílt Társadalom Alapítványhoz, valamint Brüsszelhez köthetők.

Húsz NGO fordul az uniós testülethez. Kezdeményezésükkel azt szeretnék elérni, hogy az EBESZ ne „korlátozott missziót” küldjön az áprilisi parlamenti választások megfigyelésére, hanem, hogy a monitorozás ezúttal legyen teljes körű.

A Soros-alapítvány egykori igazgatója, Andrej Nosko elismeri a kettős mérce létét, vagyis ha szocialista lenne a magyar miniszterelnök, máshogy állna hozzá a balliberális újságírók által uralt sajtó és az Európai Unió is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére