Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Halloween ide vagy oda: a magyarok láttak és átéltek már ijesztőbbet a töklámpásoknál

888.hu

2021.10.31. 19:59

Nagyobb veszedelem leselkedik ránk, magyarokra a jövőben, mint pár ijesztő jelmezbe bújt fiatal az utcán vagy pár töklámpás látványa az ablakban. Többek között két cikket is áldoztunk a mai napon arra, hogy ezt bebizonyítsuk!

 

Október 31 van, ilyenkor egyes országokban tököt faragnak és megünneplik a Halloweent. Hazánkban ugyanakkor két fontos dologra is megemlékezünk ilyenkor: a székely autonómia napjára, továbbá a reformáció emléknapja is a mai napon van. Utóbbiról Orbán Viktor magyar miniszterelnök is közölt egy Facebook-posztot.

Fodor-Horváth Zsófia a gyász megélésének fontosságára hívta fel írásával a figyelmet, miszerint a Mindenszentek és a Halottak napján még erőteljesebben emlékezünk vissza elhunytainkra, értük gyertyát gyújtunk a temetőkben és imádkozunk értük.

Mindenesetre ma még maradjunk a Halloween ünnepénél, amikor az angolszász hagyományt hazánkba beimportálva egyre gyakrabban látni az utcákat ellepő, a különféle ijesztő jelmezekbe öltözött fiatalokat, valamint az esti órákban a házakban világító töklámpásokat. Azonban amikor ezeket tapasztaljuk, ne felejtsük el, és rögtön jusson az eszünkbe:

a politikai közéletben az év többi 364 napján nap mint nap látunk ijesztő igyekezettel hatalomra igyekvő, bohóckodó és balfék ellenzéki politikusokat.
Elég ha csak a baloldali egyszer-használatos miniszterelnök-jelöltjükre, Márki-Zay Péterre gondolunk, aki számos alkalommal már megnyilvánult a jogállamisággal kapcsolatban, hogy miként képzeli el a jogállamot. Erről írt egy erős cikket Szűcs Gábor.
Márki-Zay tartsa meg a beteg elképzeléseit az általa vezetett városnak, amíg teheti, de ha így folytatja, 2024 után lehet, hogy már csak a gyermekeit terrorizálhatja, akiket, ahogy ő maga elmondta Gulyás Mártonnak a Partizánban, ha ideges, megver.”
– írta.
De nem mentünk el ma Bige László baloldali oligarcha ügye mellett se, aki történetesen Gyurcsány Ferenc hatalomra kerüléséért tevékenykedik, így igyekezve elkerülni a büntetőeljárást ellene.

 

Nincs híradás, nincs baloldali tévécsatorna beszélgetős műsora, amelyben ne szívnák a kormány vérét azért, mert drága az élelmiszer, sokba kerül a zöldség és a gyümölcs, hogy az emelkedő üzemanyag árak megfizethetetlenek. Mit ad Isten, ezekben a publikációkban még véletlenül sem említik meg, hogy a magas árak mögött a baloldal áll, egészen konkrétan Gyurcsány Ferenc, akit szoros szálak fűznek Bige Lászlóhoz, a helikopterrel közlekedő vörösbáróhoz, vagy ahogy a sajtóban olvasni lehet róla, a műtrágyakirályhoz.”

írta meg Horváth K. László.

 

Felölthetnek akármilyen félelmetes öltözéket a fiatalok Halloween napján, a magyar társadalom már kellőképp fel van vértezve és edződve az ilyenekkel szemben, meglepődni már nem tudunk semmin. 2010 előtti világ megmutatta nekünk, hogy a baloldal mit nevez országirányításnak, és abból a magyarok repetát már nem kérnek.

Higgyétek el fiatalok: ha az ország miniszterelnökét Gyurcsány Ferencnek hívnák, annál ijesztőbb nem is történhetne az országgal!

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére