Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyurcsány kárörvend, a nemzetközi sajtó ismét lejáratásba kezdett

888.hu

2022.02.17. 19:59

Tovább zuhant Márki-Zay Péter népszerűsége.

 

Legszebb öröm a káröröm, gondolhatja az ember, ha elolvassa Gyurcsány Ferenc Facebook-bejegyzését arról, hogy Orbán elbukta a jogállamisági perét.

Egy francia blog döbbenetes részleteket hozott nyilvánosságra a nemzetközi sajtó kulisszatitkairól. Miközben a Magyar Nemzet cikksorozatban számol be arról, hogy az NGO-k (nem kormányzati szervezetek) befolyásolásával a tájékozatlan külföldi újságírók miképpen festenek torz képet Magyarországról, egy francia blog újabb leleplező anyagot tett közzé a témában. Az írásban egy nemzetközi nonprofit szervezet, az Újságok és Hírkiadók Világszövetsége, a WAN-IFRA elnök-vezérigazgatója felfedte, hogy az irányítása alatt álló újságírói szervezet milyen módon vett részt a hazánk ellen szervezett lejárató kampányban.

 

Eközben januárról februárra 59-ről 62 százalékra nőtt a Márki-Zay Péterről, „a baloldal kormányfőjelöltjéről negatívan vélekedők aránya”, miközben újabb szimpatizánsokat nem tudott szerezni a politikus – emelte ki legfrissebb közvélemény-kutatásából a Századvég Alapítvány.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére