Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyújtogatni próbáltak a köztévé előtt, Floridában már nem végezhetnek nemátalakító műtéteket, több ezer állást szüntet meg Elon Musk

888.hu

2022.11.05. 19:59

A mai nap margójára.

 

Gyújtogatni próbáltak a tüntetők a köztévé előtt.”

– tudta meg a Magyar Nemzet a Hadházy Ákos által a budapesti köztévé székháza elé szervezett tüntetésről. Hadházy nem tudta kézben tartani az esti eseményeket, többen fáklyákat dobáltak a köztévé egyik portája elé, a rendőröknek kellett poroltóval közbelépni és kezelni a helyzetet. A megmozdulásról az M1 Híradója élő képekkel jelentkezett be.

 

 

 

Pénteken a floridai orvosi és a floridai oszteopátiai orvosi tanács olyan szabályokat fogadott el, amelyek megtiltják az orvosoknak, hogy bizonyos gyógyszereket írjanak fel vagy bizonyos műtéteket végezzenek el olyan kiskorúaknak, akik transzneműnek gondolják magukat. A szabályokat Joseph Lapado floridai sebész főorvos szorgalmazta, és Ron DeSantis kormányzó (R) nyilvánosan támogatta, aki a múlt héten egy kormányzói vita során az orvosi közösség egyes tagjaival is vitába szállt.

Lapado szerint a döntés „megvédi a gyermekeinket a visszafordíthatatlan műtétektől és a rendkívül kísérleti kezelésektől”.

 

 

 

Péntek este kapták kézhez a munkaviszonyuk megszüntetéséről szóló értesítést a Twitter mikroblogplatform munkavállalói. Sajtóbeszámolók szerint a globálisan 7,5 ezer embert foglalkoztató cég dolgozóinak a felétől is megválhat az cég új tulajdonosa, Elon Musk.

A milliárdos amerikai üzletember a hét elején vette át a társaság vezetését és egy személyben látja el a cég teljes igazgatását, miután a 44 milliárd dolláros adásvétel lezárultával felmondott a cég vezetőinek és az igazgatóság tagjainak.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére