Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fegyőrnek nagyzási hóbortja, Márki-Zaynak pedig különc gyermeknevelési praktikái vannak

888.hu

2021.04.15. 19:59

A kormánynak pedig van egy oltási kampánya, mellyel az oltási hajlandóságot növelnék meg. Ennek támogatásához adta nevét Kemény Dénes háromszoros olimpiai bajnok szövetségi kapitány is, akivel egy rövid interjút is elkészítettünk.
Folyamatosan zajlik az oltás, a beoltottak száma 3 090 994 fő, közülük 1 325 587 fő már a második oltását is megkapta

- tájékoztat a koronavirus.gov.hu. A kormányzati oldal megírta, hogy az új fertőzöttek száma 5307, valamint elhunyt 256 többségében idős, krónikus beteg.

 

Gulyás Gergely a mai Kormányinfón elmondta, hogy

nő az oltási hajlandóság, így már több mint 4,2 millió ember regisztrált. Már 4,5 millió ember kapott, vagy éppen jelentkezett oltásra, de a cél a 8 millió.

Éppen ezért már elindult az a kampány, amelyben ismert emberek buzdítanak oltakozásra, de emellett a kormány óriásplakát-kampányt indít a regisztráció növelésére. A kampány jelmondata: az oltás életet ment.

 

Kemény Dénes, a magyar vízilabda-válogatott korábbi szövetségi kapitánya is az oltási kampány támogatásához adta nevét. A 888.hu interjút készített vele, melyben elmondta:

Nem véletlenül szólaltam meg az oltásra buzdító kampányban, nem csak nekem, mindannyiunknak hiányzik a régi élete. Lehangoló az üres stadionok, lelátók látványa, de egyelőre kénytelenek vagyunk elfogadni. A közös erőfeszítéseink nyomán legyőzhetjük a járványt, és újra megtelnek az uszodák, pályák és sportcsarnokok. Már nagyon várom!”

 

Legkésőbb májusban minden 18 évesnél idősebb ember megkaphatja az első oltást

mondta Gulyás Gergely kancelláriaminiszter a Figyelőnek adott interjújában. Hozzátette, hogy az újraindítás folyamatos és fokozatos lesz, valamint szerinte május végére, június elejére már vissza tudunk térni a megszokott életünkhöz.

 

A magyar átoltottság és az oltási sebesség a duplája az uniós átlagnak

- mondta Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára.

 

A járvány megfékezése érdekében a kormány meghosszabbítja a jelenleg is érvényben lévő védelmi intézkedéseket, tehát április 19. után is kötelező lesz a közterületeken a maszkviselés, a távolságtartás, valamint érvényben marad az este 10 órakor életbe lépő esti kijárási tilalom is – olvasható a koronavirus.gov.hu-n. Hozzáteszik:

a vendéglátóhelyek teraszainak, kerthelyiségeinek nyitása az azt követő napon történhet meg, amikor a beoltottak száma eléri a 3,5 milliót.

 

 

Elkészített egy elemzést a Századvég, melyben bemutatja, hogy az ellenzék az elmúlt pár hónapban oltásellenes kampányt folytatott, ám azonban most úgy tűnik, hogy ezt a szerepet átveszik a „független” médiumok.

 

Az Alapjogokért Központ „Újra naggyá teszik Magyarországot 2010-2020” című kutatási projektje részeként elkészült egy film, melyben a polgári kormány politikusai idézik fel az elmúlt évtized kihívásait, feladatait.

 

Fegyőrön elhatalmasodott a nagyzási hóbort. A borostás pártelnök már a kínai nagykövettel levelez és beígérte, hogy 2022 után „leállítják” a kínai egyetem-projektet.

 

Nagy volt az örömködés az elmúlt napokban a hazai baloldali propagandasajtóban, ugyanis bejelentették, hogy először lesz női főszerkesztője a Reuters nemzetközi hírügynökségnek 170 éves történetében Alessandra Galloni személyében. Azonban egy igen fontos részt kihagytak a beszámolóikból, mégpedig azt, hogy

Alessandra Galloni szépen kötődik Soros Györgyhöz és az általa finanszírozott szervezetekhez.

 

Újabb 15 millió forintos bírságot szabott ki a Magyar Nemzeti Bank az Altusra. A Gyurcsány-család cégének többször is meggyűlt a baja az igazságszolgáltatással. Most a Magyar Nemzeti Bank azért marasztalta el újból Gyurcsányékat, mivel az Altusról újra kiderült, hogy engedély nélkül nyújtott hitelt több embernek is.

 

A legszörnyűbb az egészben az, hogy Gyurcsányék elhúznák a járványt, ameddig csak lehet, hogy a magyaroknak legyen tele a hócipőjük a „kormány bénázásával”, mert úgy szerintük könnyebben ülhetnének fel a trónszirtre. Ezúttal sem az embereket szolgálva, hanem saját hatalmi érdekükben – Horváth K. József írása.

 

Márki-Zay Péter, a hódmezővásárhelyi „erős ember” egyszer már leverte a biztosítékot különc gyermeknevelési praktikáival. Most tett rá még egy lapáttal, ugyanis a Mindenki Magyarországa Mozgalom alapító elnöke hétfőn a Partizánnak adott mélyinterjút, amelyben többek között azzal dicsekedett, hogy már többször alkalmazott fizikai agressziót a hatalma érvényesítésére, állítása szerint nevelési szándékkal.

 

Hogyan szerezzünk magunknak szórakozást? – Pozsonyi Ádám írása.

 

Újabb pálfordulás: Szemző Áron kezdetben az oltás ellen hergelt, majd a közösségi oldalára szerdán kitett fotón az látható, ahogy büszkén lobogtatja oltási igazolását, miután megkapta a Szputnyik V-t.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére