Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fáj az igazság a Böszmének, kommentháborút indított el az őszödi beszéd évfordulóján

888.hu

2021.05.26. 19:59

Már megtekinthető a 2006-os eseményeket bemutató magyar film előzetese, amely nem nyerte el Gyurcsány tetszését. És akkor még nem tudjuk, mit szól ahhoz a hírhez, hogy felbomlott egy 1,5 évvel ezelőtt megkomponált szivárványkoalíció Egerben.

 

Ma 15 éves az őszödi beszéd.

Az a beszéd, amelyből az derült ki, hogy Gyurcsány hogyan hamított meg adatokat trükkök százával, hogy miként szerezte meg a hatalmat tervezett megszorítások eltitkolásával, lényegében elcsalva a választást, miközben az országot a csőd szélére sodorta.

És most, 15 évvel az őszödi beszéd elhangzása után továbbra is ott tartunk, hogy még mindig Gyurcsány Ferenc a baloldal vezetője.

Ezek után csodálkozik még valaki, hogy Karácsony Gergely hazudik a nyelvvizsgáról, vagy hogy Korózs Lajos kamuvideót gyárt, és kamustatisztikával riogat?

Volt kitől tanulniuk...

Sokan nem emlékeznek már erre, de hamarosan a Megafilm egész estés játékfilmjében megnézhetik, milyen hazug és aljas kormány felállítására képes a baloldal. A film előzetese már meg is tekinthető, amely nagy népszerűségnek örvend. Azonban volt így is, akinek nem nyerte el a tetszését, amit a film elevenít meg.

Ő Gyurcsány Ferenc. Ez valahol érthető is, hiszen mindazt, amit hamarosan mindenki a moziban tekinthet meg, ő idézte elő.

Ezt azonban nehezen tudja feldolgozni. Nem is megy neki. Hiába igyekezett a felesége is kimenteni őt VV Zsolti kanapéján ülve.

A Böszme ugyanis kommentet írt Orbán Viktornak a közösségi oldalra feltöltött videója alá, melyben a miniszterelnök az őszödi beszéddel kapcsolatban kérdezett a követőitől. Azonban a bukott kormányfő mondhatni házhoz ment a pofonért.

Akkori tanácsadója, Karácsony Gergely pedig igyekszik felzárkózni, és tanulni főnöke tehetségéből. Ugyanis ma kiderült: a főpolgármester szintén nem tartott be egy ígéretet. Nem ment a Tour de Hongrie szalagátvágására. Vélhetően fontos volt aznap a fura, turkálós ingében pózolni a közösségi oldalán, miközben a hatalom megszerzése lebegett a szeme előtt.

Az a hatalom, melyet egy szivárványkoalíció már megszerzett 2019-ben, aztán ma hivatalosan feloszlott. Egerről van szó, ahol annyira összekaptak egymással az elvbarátok, hogy az addigi elnök, Mirkóczki Ádám (volt jobbikos) polgármester kilépett a választásokra összegyúrt egyesületből azok után, hogy kitették onnét.

Hatalmas az egység az ellenzéki térfélen. Ez várna az országra is jövőre, ha nem bölcsen és előrelátóan szavaznak az állampolgárok.

Annyi mindent ígért már a baloldal, azonban még mindig Fletó a baloldal vezére.

Horváth K. József fogalmazta meg írásában a legjobban:

ahogy Gyurcsányék „szeretnek”, nem szeret úgy senki.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére