Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ezért nem ír a nyugati sajtó a Békemenetről, nem fog szólni az iskola a szülőknek a gyerekük nemváltásáról

888.hu

2021.10.29. 19:59

Egy brüsszeli lap szerint a tagállamok veszélyeztetik a migránsok életét, Orbán Viktort megválasztották a Kereszténydemokrata Internacionálé alelnökének.

A Nyugat kettős mércéje és az elhallgatott Békemenet kontextusában azt is érdemes kiemelni, hogy az elmúlt egy-két évet figyelembe véve a baloldal néhány ezres tömeget vonzó eseményei (a Fudan elleni tüntetés, a Budapest Pride, bármilyen spontán tüntetés Orbán ellen) rendre jóval nagyobb figyelmet kapnak a nemzetközi médiában, mint amekkora jelentőségük van.

Nem lehet stresszmentes most amerikai szülőnek lenni; könnyen lehet ugyanis, hogy a szülők nem is fognak tudni arról, hogy a lányuk már fiúként jár iskolába, ahol hímnemű személyes névmást használnak vele kapcsolatban. A legsúlyosabb probléma az, hogy nem egyedi esetről van szó.

Brüsszel félti a migránsokat a tagállamoktól. Judith Sunderland, a Human Rights Watch elnevezésű NGO munkatársa a szerzője annak az EUobserveren megjelent cikknek, amelyben többek között az szerepel: az Európai Unió (EU) tagállamait súlyos felelősség terheli a határain belépni kívánó emberek életének veszélyeztetéséért és az esetlegesen bekövetkező halálukért.

Eközben Orbán Viktor miniszterelnököt, a Fidesz elnökét újra megválasztották a Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) alelnökének a szervezet Brüsszelben zajló közgyűlésén. Az 1961-ben létrehozott jobboldali pártszövetség közösségi oldalán közzétett információk szerint a CDI elnöke továbbra is a kolumbiai Andrés Pastrana, főtitkára pedig a spanyol Antonio López-Istúriz White.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére