Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ez volt ma: Kétezer fölött a koronavírusos betegek száma, Deutsch Tamás egy mondattal leültette Karácsonyt, Sorosék akcióznak

888.hu

2020.04.21. 19:59

A legfontosabb hírek egy helyen.

Reggel érkezett a hír, hogy immár 2098 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 14 idős krónikus beteg. Ezzel 213 főre emelkedett az elhunytak száma, 287-en pedig már gyógyultan távoztak a kórházból. 842 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 82-en vannak lélegeztetőgépen.

Túllépte a 2000 főt a beazonosított fertőzöttek száma

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 2098 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 14 idős krónikus beteg. Ezzel 213 főre emelkedett az elhunytak száma, 287-en pedig már gyógyultan távoztak a kórházból. 842 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 82-en vannak lélegeztetőgépen.

Az is kiderült, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ szakemberei a koronavírus-fertőzésen már átesett emberek vérsavójának a terápiás felhasználási lehetőségeit kutatják. Ennek ellenére nem várható, hogy pár hónap múlva elérhető legyen egy hatásos vakcina.

Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselő mindössze egy mondattal tette helyre Karácsony Gergely főpolgármestert a Pesti úti idősotthonban kialakult helyzet miatt.

Deutsch Tamás emlékeztetett, hogy „Karácsony még a lábát sem tette be a saját fenntartású intézményébe”.

Újabb helyről érkezett dicséret, ugyanis Orbán Viktor miniszterelnök Sir Suma Chakrabartival, az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) elnökével tárgyalt, aki kijelentette: Magyarország azon két tagállam egyike az Európai Unióban, ahol a legkisebb mértékű gazdasági visszaesés várható a koronavírus-járvány miatt.

A World Justice Project (WJP) nevű szervezet leminősítette Magyarországot a legfrissebb, 2020-as, a demokráciát és az emberi jogok helyzetét értékelő nemzetközi rangsorában (Rule of Law Index). Kiderült viszont, hogy a WJP stratégiai partnere a Human Rights First, a Human Rights Watch és az Avocats Sans Frontières (Ügyvédek Határok Nélkül) nevű szervezetek is, melyek mind erős finanszírozási szálakkal kötődnek a Soros György-féle Nyílt Társadalom Alapítványokhoz (OSF). Ráadásul WJP éves nagy rendezvényét rendszeresen támogatja is az OSF egyik kezdeményezése, a Open Society Justice Initiative.

Soros pénzén élősködő szervezet jelent a magyar jogállamiságról

A portál emlékeztet, hogy Magyarországot leminősítette a legfrissebb, 2020-as, a demokráciát és az emberi jogok helyzetét értékelő nemzetközi rangsorában (Rule of Law Index) a World Justice Project (WJP) nevű szervezet. Az anyag szerint hazánk két helyet rontva a 60. helyre esett vissza a 128 országot felsorakoztató rangsorban, így Románia, Namíbia, Ruanda, Botswana, Ghána, Szenegál, Bulgária [...]

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére