Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ez történt ma

888.hu

2020.07.09. 19:59

Töketlenkedő Karácsony, nyafogó Cseh Katalin, a líbiai erőszaktevő migráns... De azért van jó hírünk is!

A legfrissebb csütörtöki adatok szerint meghaladta a 12 milliót a fertőzöttek száma világszerte, Magyarországon tízzel, 4220-ra emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma, elhunyt két idős, krónikus beteg.

Pécsi és osztrák kutatók együttműködésével olyan – jelenleg allergia elleni orrsprayben megtalálható – hatóanyagot azonosítottak, amely a későbbiekben a koronavírus-fertőzés kezelésében lehetséges gyógyszerként alkalmazható

– közölte Jakab Ferenc, a Pécsi Tudományegyetem (PTE) Szentágothai János Kutató Központ virológiai kutatócsoportjának vezetője. A kutató szerint amennyiben a nemsokára megkezdődő klinikai tesztek is igazolják a gyógyszer hatékonyságát, akkor szinte azonnal bevethető lesz a fertőzés kezelésére.

Mindent meg kell tenni a gyermekek egészséges lelki és erkölcsi fejlődése érdekében, és ha szigorúbb büntetőjogi eszközökre van szükség, a kormány kész támogatni a büntető törvénykönyv (Btk.) módosítását – közölte a Miniszterelnökség vezetője a csütörtöki kormányinfón. Eközben a Novák Katalinnal készített interjúban az államtitkár elmondta, azt az életstratégiát viszont nem tudják támogatni, hogy valaki a gyerekeiből és nem a gyerekeiért akar élni.

A szegényebb családoknál ugyanúgy igyekszünk csökkenteni a gyermekvállalás költségeit

– szögezte le. Mindenki azzal élhet, akivel szeretne, és a kormány azt sem mondja meg, hogy vállaljon-e gyereket egy pár, és ha igen, mennyit – hangsúlyozta a család- és ifjúságügyért felelős államtitkár.

Míg Karácsony „támogató empátiával” követi az amerikai BLM-őrületet és azzal „segíti” az állatokat, hogy megtagadta az Illatos úti ebtelepet segítők támogatását, Orbán Viktorban felmerült a kérdés, mi a fenét szerencsétlenkedik a Lánchíd kapcsán, bennünk pedig az, hogy egyáltalán érdekli-e a főpolgármestert az, mit akarnak a magyar emberek, ugyanis a hozzászólók 90 százaléka a Liget Budapest projekt folytatására kéri a fővárost a Főpolgármesteri Hivatal által a Városligeti Építési Szabályzat (VÉSZ) tervezett módosítása céljából kezdeményezett partnerségi egyeztetéseken. Vajon képesek lesznek egy kicsit félretenni a töketlenkedésüket és a nemzet érdekeit előtérbe helyezni?

Mondjuk az, hogy a folyamatosan önellentmondásba kerülő baloldal továbbra is minden fronton támadja a kormányzati intézkedéseket, nem kecsegtet túl sok reménnyel, hiszen inkább az álhírgyártással foglalkoznak, mint azzal, mi is lenne jó a magyar emberek számára... Miközben a HVG munkatársa pedofilokat menteget, Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője ismét egy ötéves kislány módjára nyafogott Brüsszelben, és persze mondandóját csak a szokásos csúsztatások támasztották alá.

Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő csütörtökön Brüsszelben, az EP plenáris ülésének szünetében kijelentette, jelenlegi formájában Magyarország számára elfogadhatatlan úgy az Európai Unió 2021 után érvényes, hétéves, 1100 milliárd eurós költségvetésre, mind a koronavírus-járvány okozta gazdasági és társadalmi károk helyreállítását célzó, 750 milliárd eurós helyreállítási alapra vonatkozó európai bizottsági javaslata.

Nyilatkozatában a képviselő „elszomorítónak és szánalmasnak” nevezte, hogy az unióban egyedülálló módon, a magyar ellenzéki pártok európai parlamenti képviselői „rendszerszerűen” saját országuk érdekeivel szemben foglalnak állást.

Azért tesznek lépéseket, hogy Magyarország minél nehezebb helyzetbe kerüljön. Felerősítenek minden valóságalapot nélkülöző gyanúsítgatást és rágalmazást, amely Magyarország mozgásterét szűkíti

- fogalmazott Deutsch.

Ezalatt Szijjártó Péter Athénban járt, ahol elmondta, a koronavírus-járvány miatt fel kell készülni az újabb migrációs hullámokra, és ezzel együtt az Európai Unió külső határainak következetes megvédésére.

A miniszter jelezte:

véget kellene vetni minden olyan brüsszeli megnyilvánulásnak, amelyet a migránsok meghívásként értelmezhetnek, és egyértelművé kell tenni, hogy a határsértés bűncselekmény,

amelyet a nemzeti és nemzetközi jogszabályoknak megfelelően szankcionálni kell.

Már csak azért is, hogy megpróbáljuk elkerülni a Bordeaux-ban történtekhez hasonlókat, ugyanis pár nappal ezelőtt három nőt akart megerőszakolni egy éjszaka alatt a líbiai migráns.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére