Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ez történt június második vasárnapján

888.hu

2020.06.14. 19:59

Este 7:59.

Esősre sikeredett a hét utolsó napja, Orbán Viktor miniszterelnök is reflektált az időjárásra, a Facebookon a Margaret Island Eső című dalát osztotta meg.

Ugyancsak a heves esőzésekhez kapcsolódik a nap legszomorúbb híre: meghalt egy idős nő a Veszprém megyei Tótvázsonyban, miután elsodorta egy villámárvíz.

Pár napja beszámoltunk róla, hogy Svájcban legális lett a homoszexuális „házasság”, ezúttal pedig a rasszizmus ellen tüntettek az alpi országban. Van baj a toronyban.

Ugyancsak külföldi hír, hogy Ghassan Weshah palesztin történész szerint Franciaország és Németország tíz éven belül iszlám köztársaságokká válnak, az Egyesült Államok pedig összeomlik.

Ha már Amerika, Vlagyimir Putyin rendet rakott a fejekben a tengerentúlról indult antifasiszta zavargásokkal kapcsolatban. Az orosz elnök romboló jellegűnek nevezte a szobordöntögetéssel kísért zavargásokat, hangsúlyozva, hogy Oroszország ereje soknemzeti jellegében rejlik, amit meg kell őriznie.

Nem telhet el úgy nap, még egy vasárnap sem, hogy a magyarországi baloldal ne alkosson valami „maradandót”. Ezúttal Karácsony Gergely pártja, a Párbeszéd (részletek ITT), valamint Gyurcsányné ment túl messzire (részletek ITT).

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére