Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Tóth Dalma

2019.05.09. 19:59

Ez történt ma.

Orbán Viktor az Európai Unió állam- és kormányfőinek informális találkozójára utazott Nagyszebenbe, ahol arra kérte a Romániában élő magyarokat, hogy vegyenek részt a választáson és támogassák az RMDSZ-t. A kormányfő Facebook-oldalán is üzent, melyben kifejtette, hogy a legfontosabb dolog, hogy bevándorlásellenes vezetőket válasszunk, hogy Európa képes legyen megvédeni saját magát és a gyermekeink jövőjét.

Eközben Szijjártó Péter a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen rendezett konferencián (Európai Unió jövője – Magyarország és az Európai Unió kapcsolatai) tartott előadást, melynek során elmondta, hogy még soha nem volt ekkora tétje az EP-választásoknak, hiszen kiderült, hogy az európai migrációs politika és a nyugat-európai integrációs törekvések jelentős része kudarcot vallott. Majd a politikus Ernesto Araújo brazil külügyminiszterrel folytatott megbeszélést. Közösen tartott sajtótájékoztatójukon elmondták, hogy Magyarország és Brazília hasonló megközelítést alkalmaz a világpolitikában dilemmát jelentő kérdésekben: egyetért a migráció elleni fellépés ügyében és elfogadhatatlannak tartja a keresztényekkel szembeni diszkriminációt.

Kiderült, hogy a Jobbik a gyakorlatilag a csak papíron létező Iránytű Intézetnek egy elemzésért oldalanként mintegy 300 ezer forintot fizetett.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére