Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Forisek Ádám

2019.05.08. 19:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek.

Orbán Viktor ma Erdélybe látogatott, a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemen tartott előadást, amelynek legfőbb témakörét a bevándorlás jelentette. Mint ahogy a kormányfő elmondta, minden európai ország első számú kérdése az EP-választáson a migráció ügye, és a jövő egyik legnagyobb kérdése, hogy a bevándorlás ügyében sikerül-e helyreállítani az európai egységet.

A nap folyamán a magyar kormányfő tartott még egy közös sajtótájékoztatót Kelemen Hunorral, az RMDSZ elnökével. A miniszterelnök arra biztatta az erdélyi magyarokat, hogy a Romániai Magyar Demokrata Szövetség listájára szavazzanak a közelgő európai parlamenti választáson. A kormányfő az Európai Néppártról is beszélt, amely, mint mondta, az európai baloldal felé közeledik. Ez Magyarország számára azért nem fogadható el, mert mára az egész európai baloldal bevándorláspárti lett.

Ez egyre inkább nyilvánvalóvá válik, hiszen a néppárt csúcsjelöltje, Manfred Weber készséggel tesz gesztusokat a bevándorláspártiak felé. Más magyarázat nincs arra, hogy egy (már csak névleg) kereszténydemokrata politikus miért kíván a választóinak boldog ramadánt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére