Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Zelenka Dóra

2019.06.26. 19:59

Ezek voltak ma a legfontosabbak.

Eseménydús napon vagyunk túl. Amellett, hogy brutális hőség tombolt az egész országban, sőt Európa-szerte, számos izgalmas dolog történt a politikában is.

Itthon véget ért az ellenzéki előválasztás, a három jelölt közül Karácsony Gergely kapta a legtöbb szavazatot. Azonban nem kell izgulni, a roncsderbi folytatódik, Gyurcsány Ferenc ugyanis biztosan nem fog belenyugodni ebbe az eredménybe. Gyurcsány célja elég egyértelműen az, hogy visszatérjen a politika élvonalába és kezébe vegye a baloldal irányítását. Nincs új a nap alatt.

Még itthon az ellenzék bohóckodásán szórakozunk, külföldön durvul a helyzet. Mint kiderült, az osztrák sajtó szerint pokolgépes merényletet terveztek még hivatali ideje alatt Heinz-Christian Strache korábbi alkancellár és az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) volt elnöke, valamint családja ellen Ausztriában.

Matteo Salvini mindeközben tovább küzd a Sea Watch 3 hajóval. Az olasz belügyminiszter hangsúlyozta: Olaszország továbbra is nemet mond az illegális bevándorlásra, és ha kell, felsorakoztatják a nemzetbiztonsági erőket is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére