Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Tóth Dalma

2019.05.01. 19:59

Ez történt ma.

Orbán Viktor Varsóba utazott. Azoknak az országoknak a találkozóján vett részt, amelyek 15 éve csatlakoztak az Európai Unióhoz. A kormányfő Facebook-oldalán üzent a lengyel fővárosból. Elmondta, hogy most kell megvédenünk Európát: olyan vezetőket kell választanunk, akik nem engedik, hogy Európába betelepítések történjenek, hogy Európa a bevándorlók kontinense legyen. A bevándorláspárti politikusokat ki kell szavazni, a bevándorlásellenes politikusokat pedig be kell vinni Brüsszelbe – tette hozzá.

A varsói csúcstalálkozón elfogadtak egy nyilatkozatot, amely egyebek között a közös uniós piac és költségvetés szerepét hangsúlyozza.

Kiderült, hogy már több mint másfél millió aláírás gyűlt össze Orbán Viktor 7 pontos programja mellett a bevándorlás megállítására.

A magyar kormányfő interjút adott a La Stampa olasz napilapnak Salvini magyarországi látogatása előtt. Az interjúban Orbán Viktor a Liga olasz kormánypárt vezetőjét nevezte Európa jelenlegi legfontosabb emberének a migráció megállítása és az EU átalakítása terén.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére