Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Horváth Tamás

2019.05.24. 19:59

Ez történt ma.

Nem kockáztatunk nagyot, ha azt állítjuk, hogy a mai nap legfontosabb történése Theresa May brit kormányfő bejelentése volt, miszerint június 7-én távozik tisztségéből. A brit sajtó már napokkal korábban megszellőztette, hogy Theresa May politikailag nem fogja túlélni, hogy miközben a britek többsége arra szavazott 2016-ban, hogy kilépjenek az unióból, a tegnapi nap folyamán részt kellett venniük az európai parlamenti választásokon.

Ha már EP-választás, a voksolás apropóján nyilatkozott a Bild című német lapnak Orbán Viktor. A mai napon megjelent interjú tanúsága szerint a magyar miniszterelnök azt akarja, hogy az Európai Néppárt nyerje az európai választást, azt azonban szeretné elkerülni, hogy az EPP a baloldallal kösse össze a sorsát. Az interjú részletes kivonatát IDE kattintva tudjátok elolvasni.

A Bild Jean-Claude Junckert, a brüsszeli bizottság leköszönő elnökét is megszólaltatta. Az „isiászos” politikus ismét fullba nyomta a kretént: méltatta Angela Merkelt, amiért beengedte a migránsokat. Részletek ITT.

Késő délután robbantás történt Lyonban, a detonációban nyolcan sérültek meg, Emmanuel Macron pedig támadásnak nevezte a robbanást. Egyelőre nem tudni, ki állhat a robbantás mögött.

Végül, de nem utolsósorban egy sajnálatos hír: bebizonyosodott, hogy a Facebook korlátozza a 888 elérését az EP-kampányban. Több olvasónk is jelezte nekünk, hogy a Facebook felületén hiába kedveli és követi a 888.hu-t, alig vagy egyáltalán nem jelennek meg az ott közzétett cikkeink a hírfolyamukban.

Ezért arra kérünk titeket, hogy ha nem akartok lemaradni híreinkről, akkor közvetlenül a böngészőtökbe írjátok be, hogy 888.hu.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére