Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Zelenka Dóra

2019.05.22. 19:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek.

Orbán Viktor miniszterelnök délelőtt Marc Fromagerrel, a Szükséget Szenvedő Egyház (ACN) franciaországi szervezetének igazgatójával találkozott. A megbeszélésen a keresztényüldözésről és Európa hagyományos értékeinek megvédéséről volt szó. A miniszeterelnök a mai napon Menyhárt Józseffel, a Magyar Közösség Pártja (MKP) elnökével is találkozott. Orbán Viktor a felvidéki magyarságot arra buzdította: menjenek el szavazni május 25-én, ugyanis Európa jövője nem játék.

Ismét kibújt a szög a zsákból: Guy Verhofstadt továbbra is az Európai Egyesült Államokról álmodik. A Liberálisok és Demokraták Szövetsége Európáért (ALDE) pártcsalád vezetője egy interjúban elmondta: szerinte Európa csak akkor tud versenyképes maradni, ha „birodalommá” alakul. A bevándorláspárti politikus szerint nem a nemzetállamokban, hanem a birodalmakban van a jövő.

Eközben Hollandiában lemondásra kényszerült Mark Harbers migrációért felelős miniszter, miután kiderült, hogy migránsbűnözésről szóló statisztikákat hamisított.

Végül egy fontos információ: Novák Katalin bejelentette, hogy jövő januárban életbe lép a négy- vagy többgyermekes anyák személyijövedelemadó-mentessége. Az szja megfizetése alól azok a nők mentesülhetnek életük végéig, akik már felneveltek vagy nevelnek négy vagy több gyereket, illetve azok is, akik január 1-je után válnak négygyermekes anyává. Az intézkedés a jelenlegi adatok szerint mintegy 40 ezer édesanyát érint.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére