Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Forisek Ádám

2019.04.25. 19:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek!

Orbán Viktor ma Pekingben beszélt Kína Egy övezet, egy út elnevezésű kezdeményezéséről, amely a szabadkereskedelemnek és a világgazdaság szabadságának a rendjét hivatott fenntartani. A magyar kormányfő arról is beszélt, hogy a kínai vállalatok jelentősen hozzájárulnak a magyar gazdaság korszerűsítéséhez. A kínai miniszterelnökkel folytatott megbeszélésről ITT olvashattok bővebben.

A mai nap másik legfontosabb történése Ukrajnához köthető: elfogadta az ország parlamentje a botrányos nyelvtörvényt, amely brutálisan felszámolja valamennyi eddigi nyelvhasználati jogát a kisebbségeknek. Szijjártó Péter szerint elfogadhatatlan a Porosenko szellemiségében keletkezett törvény, de az új ukrán elnök, Volodimir Zelenszkij megnyilatkozásai a témában bizakodásra adnak okot. Legalább is egyelőre.

Végezetül pedig: a Srí Lanka-i terrortámadás keltette sokk óvintézkedésekre sarkallta az országot, újabb értesítésig zárva tartanak a katolikus templomok, továbbá lezárták a repülőtérre vezető főútvonalat, és bombariadó miatt rövid időre a központi bank épületét is.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére