Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Forisek Ádám

2019.04.23. 19:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek.

A mai napon is a Srí Lanka-i terrortámadás-sorozat volt terítéken. A nyolc robbantásos merénylet hivatalos források szerint már 310 halálos áldozatot követelt, 500 ember pedig megsérült. A rendőrség eddig negyven embert vett őrizetbe a húsvétvasárnap elkövetett robbantásokkal kapcsolatban. A támadással kapcsolatban több, igen bicskanyitogató reagálás is érkezett, például Barack Obamáé és Hillary Clintoné is annak számított.

Belpolitikai vizekre evezve: már több mint 1 millióan írták alá Orbán Viktor hétpontos, bevándorlásellenes programját. A legfrissebb adatok szerint a támogatók száma 1 millió 150 ezerre rúg, és az aláírásgyűjtés nem áll meg, folytatják a kormánypártok az emberekkel való közvetlen párbeszédet az elkövetkezendő időszakban is.

Ezzel kapcsolatosan érdemes megemlékezni a Századvég legfrissebb kutatásáról, amely alapján az ellenzék még mindig óriási bajban van. A baloldal és a Jobbik horrorkoalíciója alapvetően nem tudott javítani az ellenzék népszerűségi mutatóin, ellentétben a kormánypártok még növelni is tudták támogatói bázisukat.

Így már egykettőre érthetővé válik az is, miért jelentette be Bokros "csomag" Lajos, hogy megszünteti pártját, a Modern Magyarországért Mozgalmat (Moma).

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére