Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2019.04.15. 19:59

Ez történt a mai nap.

A hétfő legfontosabb eseménye a magyar és a szerb kormány ötödik együttes ülése volt.

A helyszín ezúttal Szabadka volt, a kormányülést követően pedig a magyar, illetve a szerb kormányfő is sajtótájékoztatót tartott. Orbán Viktor úgy fogalmazott: a következő nagy történelmi feladat Szerbia EU-tagságának megvalósítása, amely a szerbeknek és a magyaroknak egyaránt jó lesz, és szüksége lesz rá az EU-nak is. A miniszterelnök magyar és szerb sikernek nevezte a balkáni migrációs útvonal megváltozását. Szerinte nagyvonalú gesztus volt Szerbia részéről, amikor elfogadta a Magyarország által épített déli határkerítést. De ezzel Szerbia is nyert, mert a migránsok elkerülik az országot, nem érdemes ugyanis erre jönni, ha nem tudnak továbbmenni Magyarország felé.

Orbán a szabadkai Városháza dísztermében is mondott egy beszédet. Itt úgy fogalmazott:

Csak a jelenlegi kormánypártok, vagyis a Fidesz-KDNP alkalmas arra, hogy kellő súllyal, komolysággal képviselje Magyarországot a nemzetközi színtéren, hogy kiálljon a magyarokért Brüsszelben".

Az európai parlamenti választásokhoz közeledve egyre többször szólalnak meg a svédek is. Ezúttal a bevándorláspárti miniszterelnök, Stefan Lövfen gondolta úgy, hogy megzsarolja a bevándorlásellenes országokat, így Magyarországot is. Lövfennek azonban nem kellett sokat várnia a csattanós válaszra: Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter meg is adta azt.

S ha már EP-választások, Frans Timmermans, Soros György jobbkeze, az Európai Bizottság első elnöke is jegyet vásárolt a migránspárti expresszre: szerinte nincs semmi gond azzal, hogy EU-s közpénzt utalgatunk iszlamista szélsőségesek névtelen bankkártyáira. Well done.

És akkor a végére egy kis bulvár: Sokak által a "popzene istennőjeként" számontartott Cher eddig rendre az amerikai-mexikói határon átszivárgó illegális bevándorlók befogadása mellett, és gyakran az amerikai elnök, Donald Trump szigorú bevándorláspolitikája ellen szólalt fel. Azonban most, hogy az ő városának is be kellene fogadnia migránsokat, már hirtelen eltűnt részéről a sokat emlegetett "szolidaritás". Főleg azért, mert Trump belengette: bevándorláspárti politikusok városaiba küldené a migránsokat, hadd örüljenek nekik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére