Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Horváth Tamás

2019.04.10. 19:59

A mai nap legfontosabb hírei.

Ez a szép szerdai nap sem telt el újabb, a magyarországi ellenzéket érintő balhék nélkül. A nyilvánosság előtt a bevándorláspárti pártok összefogását szorgalmazó MSZP elnöke és EP-listavezetője is páros lábbal szállt bele a DK-ba és az MSZP-be. Ha kíváncsi vagy, hogy mit mondott egy belsős rendezvényen Tóth Bertalan és Ujhelyi István, kattints IDE!

A mai nap másik ellenzéki botránya Karácsony Gergely nevéhez kötődik. A Közbeszerzési Döntőbizottság az MTI-nek megerősítette, hogy 2016-ban egymillió forintra büntette a Karácsony Gergely vezette zuglói önkormányzatot akkori parkolási közbeszerzése miatt. A hatóság 2016 márciusában született döntése négy pontban találta szabálytalannak a XIV. kerület parkolójegy-kiadó automaták beszerzéséről és üzemeltetéséről szóló, összesen 1,36 milliárd forint értékű pályázati kiírását.

Jó hírrel is szolgálhattunk ma a budapestieknek: Tarlós István – akinek főpolgármesteri székére többek között az imént említett Karácsony Gergely is ácsingózik – együttműködési megállapodást írt alá Pintér Sándor belügyminiszterrel. Az egyezmény értelmében a főváros csatlakozik a Nemzeti Elektronikus Jegyrendszer Platformhoz (NEJP), s jó eséllyel már az idén lehet mobiltelefonon jegyet és bérletet vásárolni.

Megrázó képsorok sokkolták az európai sajtót. Az internetre feltöltött felvételen az látható, ahogy két muszlim migráns keresztény hite miatt késel meg egy hajléktalant Berlinben. Erős idegzetű olvasóink IDE kattintva tekinthetik meg a videót.

Dacára annak, hogy a berlini eset is azt támasztja alá, hogy 2019-ben a világon és Nyugat-Európában éppen a keresztényeknek van félnivalójuk, egy 7 ezer fős olasz kisvárosban kereszteket takartak le a helyi temetőben. Az indoklás szerint így akarják elkerülni, hogy a temetőbe tévedő más vallású emberek megsértődjenek.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére