Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Pörge Béla

2019.04.04. 19:59

A nap legfontosabb hírei.

A csütörtöki nap legfontosabb eseménye a felháborító, magyarellenes új szlovák törvény napvilágra kerülése volt. A szlovák parlament még március 27-én fogadott el egy olyan törvényt, amely alapján többek között a magyar himnusz éneklése akár hétezer euróval is büntethető lesz május 15-étől. Sajtóhírek szerint Andrej Kiska államfő nem fogja aláírni a törvényt.

A mai napon kiderült az is, hogy a britek többsége nem akarja tovább halasztani az Európai Unióból való kilépést, és beleegyezne a megállapodás nélküli Brexitbe. A londoni parlament ennek ellenére a további halasztásról döntött.

Bármelyik pillanatban útnak indulhat az első migránskaraván Görögországból. Egyelőre arra várnak, hogy még többen legyenek. Azzal számolnak ugyanis, hogy egy többezres tömeget nem tudnak majd megállítani a határokon. Az illegális bevándorlókat rohamrendőrök vették körül a helyszínen csütörtök délután.

Végezetül ismét Thierry Baudet szavait ajánljuk, aki most egy svájci lapnak beszélt arról, hogy pártja számára érték a nemzet és a nemzeti identitás. Ezek nemcsak fontos, hanem pozitív értékek, amiket meg kell óvnunk – fogalmazott a holland jobboldal ifjú titánja.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére