Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Bokor Gábor

2019.04.02. 19:59

Ezek voltak a mai nap legfontosabb hírei.

Szép, tavaszias napon vagyunk túl ma is, kellemes volt az idő. Sok izgalmas témával kényeztettünk el ma is titeket, kedves olvasók! 

A legfontosabbak közül kiemelendő, hogy 

  • Orbán Viktor a gyulafehérvári érsekkel tárgyalt,
  • a Pew Research Center adatai szerint 2010 óta legalább egymillió afrikai érkezett Európába, és rengetegen gondolkoznak azon, hogy útnak indulnak kontinensünk felé.
  • Horváth Zsófia kolléganőnk a Hír TV új műsorának, a Címlapnak volt a vendége. A műsort és az arról szóló cikket ITT tudjátok megnézni. 

Több ízben foglalkoztunk Hassan F., a Ferihegyen elfogott szír terrorista ügyével is. Az Iszlám Állam magas rangú harcosa közel négymillió forintot kapott Brüsszeltől anonim migránskártyán. Az erről szóló írásunkat IDE KATTINTVA találjátok. Az üggyel kapcsolatban Halász János, a nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciószóvivője kedden elmondta, hogy egyre több kérdés fogalmazódik meg a migránskártyákkal kapcsolatban, miután Brüsszel azt már elismerte, hogy Hassan F. is hozzájutott ahhoz.

Ha olyan szigorú a kártyák kiosztásakor az ellenőrzés, mint ahogy azt a brüsszeli bizottság állítja, hogyan juthatott ahhoz hozzá a terroristavezér?"

– kérdezte a politikus. Az erről szóló cikkünket ERRE találod. 

Vacsora mellé pedig egy olasz zenével szolgálnék. Vigyázat, dallamtapadást okoz, nekem másfél napja nem megy ki a fejemből.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére