Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Horváth Tamás

2019.04.01. 19:59

Ezek voltak a nap legfontosabb hírei!

Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság leköszönő elnöke az olasz köztelevízióban idegengyűlölőnek nevezte Orbán Viktort. Az isiászos politikus szerint a magyar miniszterelnök azzal érdemelte ki ezt a jelzőt, hogy ellenzi a migránsok tömeges betelepítést.

Nem kellett sokat várni Orbán Viktor reakciójára, az Országgyűlés épületében a mai napon úgy fogalmazott:

Aki Marx-szobrot koszorúz, az idegengyűlöletből ne oktasson ki senkit, mert az idegengyűlölet nagymesterét Karl Marxnak hívták."

Ha kíváncsi vagy, hogy Marx miért nevezhető az idegengyűlölet nagymesterének, kattints IDE!

Nem Juncker az egyetlen, aki tovább rombolja az Európai Bizottság már amúgy is jócskán megtépázott hírnevét, az EB szóvivője, Natasha Bertaud nem köntörfalazhatott tovább, kénytelen volt beismerni, hogy a Budapesten elkapott szír terroristavezér kapott migránskártyát Brüsszeltől.

Azért örömteli hír is jutott mára, a magyar parlament 176 igen szavazattal, 10 nem ellenében és 6 tartózkodás mellett elfogadta a családvédelmi akciótervet, mely július 1-jén lép hatályba. Nem meglepő módon Gyurcsány Ferenc frakciója nem támogatta a javaslatot.

Aki szívesen olvasna arról, hogyan függ össze az európai civilizáció felemelkedése és a keresztény vallás, kattintson IDE! Molnár Attila Károly vallásszociológus és eszmetörténész dolgozata is színesítette ma a nyolcas címlapját.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére